Claudia
Magister Software implementeaza la Agricola 22 Bucuresti
30 august 2006

La Bucuresti inca un magazin din reteaua Agricola functioneaza cu SmartCash Shop. La mijlocul lunii august, solutia a fost instalata in magazinul alimentar Agricola 22 zona Universitate. De implementare si training-ul staff-ului s-a ocupat o echipa de la Magister Software. Toate detaliile au fost finalizate in cel mai scurt timp posibil pentru a permite redeschiderea magazinului, important punct de aprovizionare pentru locuitorii acestei zone a orasului.
Sistemul se bazeaza pe o solutie cu case de marcat fiscale si driver universal pentru case de marcat online in frontoffice precum si o licenta de SmartCash Profesional ECR in backoffice.
Casa de marcat de tip Datecs este insotita de un cititor pentru coduri de bare model Datalogic Heron. Doua cantare CAS, unul cu etichetare si unul simplu, asigura necesarul sistemului de cantarire al magazinului pe partea de mezeluri si lactate.
In backoffice statia MultiCom Shop Server indeplineste toate functiile unui server ce cuprinde controlul activitatilor din magazin, impreuna cu un cititor de coduri de bare Metrologic Voyager si imprimanta Canon pentru documente, asigurand receptia automatizata a produselor.
Agricola 22 este al treilea magazin din Bucuresti care alege solutia SmartCash Shop continuand astfel calea implementarilor in cadrul intregii retele de magazine Agricola International.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!