Claudia
Supermarket Favorite din Bacau utilizeaza SmartCash Shop
22 august 2006

Seria implementarilor SmartCash Shop in Bacau continua cu instalarea sistemului in supermarket-ul Favorite, unde echipa celor de la Velvet Com a depus eforturi pentru a finaliza totul in numai doua zile.
Alegand o solutie bazata pe case de marcat, driver universal pentru case de marcat online si varianta SmartCash Shop Profesional ECR, Favorite este in topul preferintelor cumparatorilor din zona datorita unei oferte serioase de produse si unui sistem de complet de gestiune care acopera in totalitate necesitatile magazinului.
La nivel de backoffice Favorite este dotat cu o statie de lucru, imprimanta pentru coduri de bare Datecs, imprimanta pentru documente Canon si cititor pentru coduri de bare unidirectional.
In frontoffice functioneaza o casa de marcat Datecs cu cititor de coduri de bare si cantare cu etichetare Datecs.
Astfel incat instalarea s-a efectuat in doar doua zile, incluzand si training-ul de personal, implementarea a fost finalizata cu succes iar magazinul si-a reluat activitatea.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!