Claudia
Retea de parteneri in continua expansiune, la nivel national
16 noiembrie 2005

“Reteaua de parteneri Magister Software s-a extins de curand prin includerea a doi noi parteneri certificati.
Firmele Diana Service din Satu Mare si WBI Data din Odorheiul Secuiesc.

Aceasta extindere inseamna consolidarea pozitiei Magister Software in partea de centru si nord vest a tarii, unde solutiile SmartCash Shop sunt din ce in ce mai cautate si se bucura de succes printre clienti.

Magister Software este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii integrate pentru retail din Romania. Sistemul SmartCash Shop, produs de firma Magister Software, este cotat ca fiind cel mai bine vandut produs software din sectorul comercial al magazinelor medii.

Distribuit in mai multe variante de licentiere, sistemul SmartCash Shop se adreseaza in egala masura magazinelor mici si medii, cat si magazinelor de tip supermarket.

Principalul atu competitiv al solutiei SmartCash Shop este interoperabilitatea completa cu majoritatea echipamentelor retail disponibile in ofertele de pe piata. Folosind o interfata software proprie, de tip plug-in, s-a obtinut integrarea completa cu majoritatea echipamentelor retail: POS-uri, case de marcat, imprimante pentru coduri de bare, cantare electronice, cititoare pentru coduri de bare, terminale mobile pentru inventariere, echipamente touchscreen, etc.

Cei doi parteneri noi Magister Software vor oferi asistenta pentru vanzari si suportul tehnic necesar pentru judetele unde isi desfasoara activitatea, adica Satu Mare, Maramures, Salaj si respectiv Harghita, Mures.

Specialistii de la Diana Service si WBI Data au participat la un training la sediul Magister Software unde au fost initiati in variantele solutiilor SmartCash Shop, primind toate materialele necesare pentru consolidarea cunostintelor lor. Ei vor primi de asemenea din partea tehnicienilor de la Magister Software orice sprijin si consiliere in timpul viitoarelor implementari.

Reteaua de parteneri certificati Magister Software numara in prezent 16 parteneri in toata tara si este in continua extindere.”

Articol reprodus integral din ziarul Financiarul, numarul din 16-30 noiembrie 2005

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!