Diana Ionescu
Magister Software, la EXPO SHOP – Future Retail Solutions
21 martie 2018

În perioada 16 – 19 mai 2018, la centrul expozițional Romexpo din București, va avea loc EXPO SHOP – Future Retail Solutions, prima expoziție din România dedicată industriei de retail, un eveniment B2B ce include atât expoziție, cât și conferințe despre soluții pentru comerțul cu amănuntul.

Bineînteles, nu puteam lipsi! Vom fi prezenți în noul pavilion B2, la standul numărul 151, pentru a prezenta vizitatorilor funcționalitățile noii versiuni SmartCash Retail Management System 2018 – cea mai răspândită platformă software pentru retail din România, precum și modul în care aceasta se integrează cu echipamente specializate, de ultimă generație, pentru a răspunde astfel provocărilor tot mai intense din comerțul modern.

Vă invităm, așadar, să adăugați în agendă evenimentul EXPO SHOP – Future Retail Solutions și să ne vizitați standul pentru a afla:

  • noutățile implementate pe cea mai puternică platformă pentru retail, SmartCash RMS 2018;
  • tendințele actuale în domeniul comerțului cu amănuntul, precum integrarea cu noua gamă de imprimante fiscale inteligente;
  • interconectarea cu multiple surse externe de date (platforme online, aplicații ERP, sisteme statistice).

Desigur, una dintre noutățile așteptate este compatibilitatea platformei software cu noile case de marcat fiscale. Aplicația SmartCash POS generația 6 asigură deja funcționalitățile expuse în noua legislație, promulgată recent, având posibilitatea de integrare cu noua gamă de imprimante fiscale inteligente.

Participarea la EXPO SHOP este o oportunitate excelentă pentru profesioniștii din retail și HoReCa nu doar de a cunoaște portofoliul de soluții Magister Software, ci și de a discuta cu reprezentanții altor companii despre noutățile și tendințele în domeniu, pentru a stabili parteneriate și a oferi astfel comercianților din România produse și servicii calitative.

0 Comentarii

Categorie: Evenimente

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!