Diana Ionescu
Magister Software, la Gala Premiilor Comunitatii Bacauane
5 iunie 2018

Editia de anul acesta a Galei comunitatii Bacau, a fost dedicata Centenarului.

Joi, 17 mai 2018, a avut loc a 17-a editie a Galei Premiilor Comunitatii Bacau. Eveniment la care am fost reprezentati de partenerul nostru de traditie, compania Velvet Com Bacau

Organizata de Fundatia de Sprijin Comunitar, Gala Premiilor Comunitatii Bacauane este cel mai important eveniment local de recunoastere si stimulare a responsabilitatii sociale.

Evenimentul comunitatii Bacau are deja o traditie de 17 ani in comunitatea locala de afaceri. De asemenea, Gala este si un prilej de strangere de fonduri pentru sustinerea programelor sociale, medicale si educationale de care beneficiaza peste 6000 de localnici din Bacau, conform FSC: http://www.fsc.ro/gala-premiilor-comunitarii-bacauane

Editia de anul acesta a Galei a fost dedicata Centenarului. Activitatile propuse invitatilor au avut tematici precum cantece si dansuri folclorice, expozitii de pictura, cina festiva cu preparate romanesti etc. Mare parte dintre invitati au adoptat, pentru seara, portul traditional romanesc.
Invitati, oameni de afaceri, politicieni, primari, directori de institutii si companii, presedinti de ONG-uri, artisti sau medici au imbratisat, cu drag propunerea.

Bineinteles, emotiile au culminat atunci cand s-au anuntat castigatorii. Cele mai de impact proiecte locale, precum si momentul licitarii obiectelor donate de parteneri au fost prilej de bucurie.

Am avut privilegiul sa sustinem si noi acest important eveniment. Am fost reprezentati de Velvet Com Bacau, partener Magister Software, cu o bogata activitate pe plan local.

Totodata, Gala a inclus si o tombola, pentru care am oferit, in calitate de sponsor, un software  de gestiune SmartCash RMS. Ne bucuram ca am putut sustine astfel comunitatea bacauana si speram ca solutia noastra sa fie de ajutor castigatorului.

Mai multe informatii despre eveniment puteti citi aici: https://www.desteptarea.ro/o-seara-bucuriei-si-solidaritatii-traditional-romaneasca/

 

0 Comentarii

Categorie: Evenimente

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!