Diana Ionescu
Alaturi de comerciantii traditionali, la Expo CBA 2018
6 iunie 2018

Pe 23 mai a.c., Oradea a gazduit, in premiera, târgul tradițional cu vânzare Expo CBA 2018. Evenimentul se afla deja la a sasea editie si este organizat de CBA Nord-Vest, companie care detine de 16 ani si un binecunoscut program de franciza pentru comerciantii independenti, unii dintre acestia utilizand software de vanzare si gestiune SmartCash RMS.

Peste 40 de furnizori din 15 judete ale Romaniei, precum si din străinătate (Ungaria, Polonia, Cehia şi Austria) si-au expus, la Trade Center, peste 1.500 de produse si servicii – prilej pentru cei peste 200 de comercianți prezenti la targ sa gaseasca noi sortimente si sa stabileasca parteneriate direct cu producatorii si distribuitorii. Astfel, evenimentul si-a atins scopul declarat, acela de a sustine comerciantii si producătorii tradiţionali.

Printre solutiile dedicate comerciantilor mici si mijlocii s-a regasit, desigur, si suita de solutii software SmartCash RMS, prezentata vizitatorilor Expo CBA 2018 de partenerul nostru local, compania Simon Electronics din Satu Mare, Centru de service si suport tehnic autorizat pentru solutiile SmartCash RMS. Astfel, retailerii prezenti au aflat cum ii poate ajuta concret SmartCash RMS, o solutie dezvoltata in Romania, care raspunde la provocarile lor cotidiene, sa se alinieze la standardele comertului modern pentru a-si atrage si fideliza clientii, in ciuda concurentei agresive reprezentate de lanturile straine de retail. Multumim, Simon Electronics!

Mai multe despre Expo CBA 2018 puteti afla de aici: http://www.bihon.ro/cba-nord-vest-pledoarie-pentru-producatorii-traditionali/2047237 

0 Comentarii

Categorie: Evenimente

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!