Claudia
Magister Software la Intalnirea Partenerilor si Distribuitorilor Rel
16 mai 2005

Intre 13 si 15 mai s-a desfasurat in cadrul Manastirii Sambata de Sus, judetul Brasov, intalnirea distribuitorilor de cantare electronice CAS si case de marcat, organizata de firma REL Computer SRL, la care a participat si Magister Software.
Firma REL Computer SRL este unic importator de cantare CAS in Romania, avand un numar mare de distribuitori si parteneri, printre care si Magister Software.
La acest eveniment a luat parte un numar mare de firme din tara implicate in solutii si service de tip retail, care au avut astfel sansa de a se familiariza cu cele mai moderne echipamente disponibile la ora actuala in oferta de cantarire CAS.
Cu ocazia prezentarii oferite de directorul executiv al firmei REL Computers, d-nul Laurentiu Stefanescu, au fost enumerate noile modele disponibile din familia de cantare CAS si au fost punctate aspectele de ordin tehnic avand in vedere modernizarile din sistemele de cantarire precum si modificarile legislative.

In partea a doua a reuniunii, echipa Magister Software a prezentat solutia integrata pentru magazine si supermarket-uri SmartCash Shop. D-nul Dor-Bujor Padureanu, director general si d-nul Adrian Mirea, director de service, au vorbit despre avantajele acestei solutii software, subliniind si suportul extins pe care il ofera Magister Software intregii familii de cantare CAS, pornind de la variantele cele mai ieftine pana la variantele LP cu etichetare de coduri de bare. Au fost prezentate multiplele interfete de comunicare software dezvoltate in cadrul platformei SmartCash Shop pentru conectarea unei familii diversificate de echipamente retail.
Prezentarea tehnica a solutiilor a fost sustinuta de demonstratii practice prin proiectii video in cadrul carora s-au aratat modalitati de implementare practica a programului SmartCash Shop.
Partea a doua a prezentarii s-a axat pe relevarea modalitatilor practice de colaborare la nivel teritorial prin sistemul de parteneriat sustinut de Magister Software. Astfel au fost incluse in prezentare exemple de proceduri si solutii de ofertare, instalare si intretinere a sistemului integrat SmartCash Shop.

In incheierea prezentarii Magister Software a intervenit doamna Adriana Nastase, directorul general al firmei Velvet Com, Bacau, partener certificat Magister Software, care a punctat avantajele colaborarii in cadrul acestui sistem de parteneriat. Expunerea a fost exemplificata prin prezentarea de imagini din magazinele din Bacau in care firma Velvet Com a implementat solutia SmartCash Shop.

Prezentarea sustinuta de echipa Magister Software a fost intampinata cu entuziasm, participantii exprimandu-si interesul deosebit pentru modul de abordare modern, orientat spre satisfacerea clientilor la nivelul cel mai inalt.
In final, intrebarile adresate au subliniat calitatea deosebita a echipamentelor de cantarire CAS si nivelul inalt de integrare software al acestora, multumita colaborarii excelente dintre echipa tehnica de la REL Computer si specialistii Magister Software.

0 Comentarii

Categorie: Evenimente
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!