Claudia
Magister Software participa la Conventia Danubius de la Voronet
2 noiembrie 2005

Conventia anuala Danubius a avut loc sambata, 29 octombrie 2005, la Voronet, judetul Suceava, in miezul Bucovinei. La aceasta reuniune au participat toti distribuitorii Danubius Exim, printre care si Magister Software.
Scopul reuniunii a fost prezentarea ultimelor realizari in domeniu, a noilor echipamente retail disponibile pe piata anul acesta precum si a unor noi initiative de imbunatatire a activitatii retelei de distribuitori Danubius in tara.
Conventia s-a derulat pe fundalul unei excursii in zona manastirilor din Bucovina (Iasi, Sucevita, Marginea, Moldovita, Humor, Voronet), intr-o atmosfera foarte relaxata si placuta pentru toti participantii.
Conventia a avut loc a doua zi dupa intalnirea Patronatului comerciantilor si servisantilor de case de marcat din Romania, desfasurata la Iasi.
In acest context, companiei Danubius Exim i-a fost oferita diploma de membru sustinator al patronatului gratie sprijinului acordat la fondarea acestei asociatii, iar d-nei Nadejda Ganeva, director Danubius Exim, diploma de membru de onoare al Patronatului.
Reuniunea a fost urmata de o cina festiva traditionala oferita de Danubius tuturor participantilor la eveniment.

0 Comentarii

Categorie: Evenimente
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!