Claudia
Magister Software participa la conventia distribuitorilor Danubius Exim
5 mai 2005

In data de 29 mai 2005 a avut loc in Bucuresti, complexul Crown Plaza, conventia tuturor distribuitorilor Danubius Exim din Romania. Un numar de aproximativ 200 persoane a asistat la intalnire, printre care si reprezentantii Magister Software, prin directorul general d-nul Padureanu si directorul de service d-nul Mirea.
Magister Software a jucat un rol important in cadrul acestui eveniment, avand un statut aparte, prin participarea in prezidiul reuniunii alaturi de conducerea Danubius Exim, in calitate de partener. Aceasta onoare a fost acordata firmei Magister Software datorita indelungatei colaborari dezvoltate pentru echipamentele platformei Datecs.
Intalnirea a fost deschisa de d-na Nadejda Ganeva, director general Danubius Exim, care a facut o scurta incursiune in istoricul Datecs in Romania si tarile din sud-estul Europei unde Datecs isi desfasoara activitatea. D-na Ganeva a amintit si evolutia firmei Danubius Exim in acest domeniu, care a ajuns in prezent cel mai important distribuitor de echipamente fiscale din Romania.
In interventia sa, Velim Ganev, director executiv Danubius Exim, a prezentat noile modele de case de marcat si alte echipamente retail care vor fi introduse pe piata romaneasca incepand cu 2005, subliniind calitatile deosebite ale acestora.
Ambele alocutiuni au pus accent pe potentialul ridicat de integrare al echipamentelor de marca Datecs in solutii complexe, moderne si usor adaptabile la necesitatile in permanenta schimbare ale pietii in acest domeniu.
In interventia sa, d-nul Padureanu, director general Magister Software a multumit firmei Danubius pentru excelenta colaborare de-a lungul anilor atat la nivel managerial cat si tehnic, mentionand caracterul “de familie” pe care firma Danubius l-a promovat in cadrul retelei sale de distribuitori.
In continuare Magister Software a prezentat solutiile dezvoltate pentru platforma Datecs care acopera intreaga plaja de organizari de magazin, de la magazine mici pana la supermarket-uri. S-a vorbit si despre cele mai noi implementari si interfete de comunicatie cu echipamentele din familia Datecs, exemplificand prin fotografii de la instalari, video proiectate pentru auditoriu.
A urmat sectiunea de discutii libere si intrebari, ocazie cu care au fost dezbatute subiecte de importanta pentru acest mediu de afaceri.
Intalnirea s-a incheiat intr-o atmosfera relaxanta printr-un cocktail cu participarea invitatilor.

Arhiva foto a evenimentului…

0 Comentarii

Categorie: Evenimente
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!