Claudia
Reuniunea Patronatului, Sighisoara, 8-10 Mai 2009
12 mai 2009

In perioada 8 – 10 mai 2009 s-a desfasurat la Sighisoara intalnirea tuturor membrilor Patronatului Comerciantilor de Case de Marcat din Romania, la care a participat si compania noastra, in calitate de partener principal al evenimentului.

Cu aceasta ocazie, Magister Software a prezentat produsele si serviciile sale managerilor implicati in sectorul retail si a propus modelele sale actuale de parteneriat colaboratorilor sai.

Alte teme importante discutate de Asociatia Patronala au fost: reflectarea crizei mondiale in domeniul fiscal al caselor de marcat din Romania; modele de business fezabile in activitatea specifica de service; necesitatea imperativa de solutii software pentru retail in conditiile unei necesitati de management superior datorita crizei.

Cu ocazia evenimentului, la standul sau de prezentare, Magister Software a propus participantilor solutii diverse pornind de la sisteme automatizate de buget redus si terminand cu solutii de achizitie mobila de date.

Au fost prezentate cele mai noi echipamente retail incluse in portofoliul Magister Software, cum ar fi terminalul mobil de inventariere IT8000 precum si sistemele POS: Mini POS si Estilo POS, distribuite in exclusivitate de Magister Software pe piata din Romania.

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!