Claudia
Training Magister Software cu partenerii certificati
5 august 2009

In perioada 18-20 iunie si 23-25 iulie 2009 au avut loc la Hotel Razvan in Bucuresti doua sesiuni de training cu partenerii certificati Magister Software.
Tematica diversificata a discutiilor a inclus in principal modulele de vanzari si service, punand accent pe noile strategii de dezvoltare comerciala prin intermediul retelei de parteneri comerciali Magister Software si intarirea relatiei cu partenerii certificati.
Au fost prezentate avantajele noului program de parteneriat si metodologiile de lucru pe baza organigramelor de organizare, atat pentru partenerii comerciali cat si pentru cei certificati. In ceea ce priveste instalarea solutiilor SmartCash RMS pe baza vaucher-ului pentru servicii preplatite si a fiselor de training, partenerii au avut ocazia sa studieze noile formulare de lucru si sa se familiarizeze cu noile modificari menite sa unifice serviciile pentru solutiile SmartCash RMS la nivel national. A fost prezentata si solutia CRM implementata deja de cativa ani de Magister Software la nivel intern, care acum se doreste a fi o solutie CRM de integrare nationala, la care unii parteneri au aderat deja in vederea gestionarii prospectarilor, a sesizarilor si a deplasarilor.
Scopul training-ului a fost dezvoltarea si integrarea superioara a retelei de parteneri astfel incat calitatea serviciilor de vanzare, instalare si suport tehnic sa creasca substantial la nivelul intregii tari.
La sesiunea din luna iunie au participat firmele ECR Systems (Craiova), Velvet Com (Bacau), Soft Wizard (Timisoara), Vesper (Timisoara), Vec Impex (Iasi), Diana Service (Satu Mare), Sagrada Construct (Cluj), GB Service (Ramnicu Valcea), Monty B (Medias), Honoris Servicii (Sfantu Gheorghe) si Rel SysPro (Constanta).
La sesiunea din luna iulie au participat firmele Sentra (Suceava), Ram-Tech Datanetwork (Galati), I.N.I.T.A. 1996 (Iasi), Pro-Mar Invest (Iasi), WBI Data (Odorheiul Secuiesc), Expert Office (Pitesti), Spytech Solutions (Pitesti), Microtehnica (Botosani), Soft Time (Brasov), Birotech Pres (Targu Mures) si Informedia Cash Systems (Bucuresti si Ploiesti).

0 Comentarii

Categorie: Evenimente
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!