Claudia
Solutii integrate destinate formatului comercial de tip magazin si supermarket
26 mai 2006

Magister Software este in prezent unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii integrate destinate sectorului retail din Romania.

Solutiile sale se adreseaza unui spectru larg de magazine: magazine generale si specializate, francize, magazine alimentare de cartier, supermarket, magazine de constructii etc.

Sistemul SmartCash Shop, produs de Magister Software, este cel mai bine vandut sistem software comercial pentru magazinele mici si medii. In primele 3 luni ale anului 2006 a fost atinsa o medie de 30 instalari pe luna.

Succesul de piata se datoreaza unei abordari pragmatice a situatiilor specifice activitatii din magazinele cu desfacere cu amanuntul.

Obiectivul principal al companiei Magister Software, in ultimii doi ani de activitate, a fost crearea si implementarea unui sistem modern de vanzare si suport tehnic pentru solutiile destinate sectorului retail.

Acest obiectiv a fost atins prin crearea si dezvoltarea unor pachete complexe de echipamente, software si servicii, adaptate la necesitatile fiecarui magazin, care permit implementarea de solutii la cheie.

Solutia SmartCash include toate componentele necesare unui sistem de vanzare modern, in mai multe variante de dotare, impreuna cu servicii complete de training si asistenta postdeschidere.

Iata in continuare, cateva dintre solutiile disponibile, cu certitudinea unei implementari sigure si costuri minime:

SmartCash Shop in magazine specializate

Solutiile pentru acest tip de magazine includ variante diferentiate in functie de dimensiunile si specificul fiecarui magazin, putand fi dotate atat cu case de marcat, cat si cu POS-uri din gama SmartCash POS.

Terminalele POS moderne pot avea configuratii adaptabile la necesitatile clientului, modalitati variate de fidelizare a clientilor, viteza eficienta de vanzare, scalabilitate ridicata a solutiilor catre retelele de magazine.

SmartCash Shop in magazine alimentare cu autoservire

Solutiile pentru acest tip de magazine sunt caracterizate prin cel mai bun raport calitate – pret la ora actuala datorita multitudinii de echipamente din gama entry level, integrate in platforma SmartCash Shop.

Solutiile de automatizare a vanzarilor in magazinele alimentare mici de cartier se pot crea dintr-un buget extrem de rezonabil, oferind comerciantilor mici armele necesare in lupta cu marile lanturi comerciale.

SmartCash Shop in supermarket-uri

Calitatile platformei SmartCash Shop sunt scoase in evidenta multumita sistemului de vanzari, rapid si ultra modern, prin operarea tranzactiilor cu serverul de back-office in timp real.

Mai mult decat atat, viteza mare de operare si simplitatea interfetelor permit realizarea unui transfer de marfa eficient din back-office pe raft, de la receptie la vanzare, asigurand totodata si o viteza ridicata de rotatie a stocului, necesara oricarui supermarket modern.

SmartCash Shop in magazine de materiale de constructii si electrocasnice

Platforma SmartCash Shop asigura un comert flexibil prin utilizarea la incasare a solutiilor POS moderne. Exista posibilitatea de utilizare a statiilor de servire departamentale, care permit vanzarea cu asistenta la raion si intocmirea bonurilor de comanda.

Datorita acestei combinatii, solutiile SmartCash Shop pentru aceasta gama de magazine permit imbinarea comertului cu autoservire cu cel cu servire la raft, in acelasi magazin, in functie de specificul fiecarui raion.

Parteneriatul excelent cu compania Microsoft a oferit firmei Magister Software ocazia de a efectua un studiu pentru a testa satisfactia clientilor sai. Magister Software a optat pentru Customer Satisfaction Index, fiind prima companie din Romania care participa la acest program.

Derulat prin compania independenta TNS Prognostics, pe un esantion de 130 de persoane de decizie din cadrul firmelor care au implementat solutia integrata SmartCash Shop, sondajul a obtinut o rata de participare foarte buna.

Conform rezultatelor, din totalul clientilor care au participat la survey, 63% sunt foarte satisfacuti, 35% sunt satisfacuti, iar numarul clientilor nesatisfacuti este sub 4%. Aceste cifre indica atingerea obiectivelor activitatii firmei Magister Software.

Scopul studiului a fost de a evalua gradul de satisfactie al clientului, felul in care el percepe si accepta solutiile si serviciile oferite, satisfactia si increderea clientului fiind factori de stabilitate pe termen lung in cadrul oricarei companii.

Rezultatele acestui sondaj, flexibilitatea sistemului SmartCash Shop, unicitatea sistemului de vanzari dar si numarul mare de instalari din ultima perioada subliniaza pozitia de lider pe segmentul solutiilor pentru magazine medii din Romania, beneficiind de o imagine de piata foarte buna si de sustinerea clientilor si partenerilor sai.

 

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!