Diana Ionescu
Management eficient și flux optim al operațiunilor in reteaua Cruciani, din Braila
13 martie 2024

Cum a transformat aplicația integrata SmartCash RMS gestionarea și expansiunea rețelei de măcelării Cruciani

La baza oricărei afaceri de succes stă dorința de a oferi servicii excepționale clienților săi. Pentru măcelăriile Cruciani, această dorință s-a transformat în realitate prin parteneriatul lor cu Magister, începând din toamna anului 2016. Alegerea strategică a soluției software integrată SmartCash RMS, in varianta SmartCash HQ a fost un pas decisiv în optimizarea și extinderea afacerii, culminând recent cu deschiderea unei noi locații în comuna Rusetu, județul Buzau.

Tradiție, excelență și inovație in reteaua de macelarii Cruciani

Cruciani, recunoscută pentru calitatea excepțională a produselor sale, a reușit să îmbine tradiția preparatelor din carne, fără conservanți și coloranți industriali, cu inovația tehnologică. În reteaua cu cele cinci locații din Braila și noua adiție din Buzau, precum și în abatorul propriu, SmartCash HQ a oferit soluția perfectă pentru gestionarea eficientă a întregului flux operațional.

SmartCash HQ: O soluție completă pentru managementul rețelei de magazine

SmartCash HQ, parte a suitei SmartCash RMS, este special concepută pentru a simplifica operațiunile zilnice ale rețelelor de magazine, oferind un control unificat asupra unui număr nelimitat de unități. De la recepția mărfurilor, controlul operațiunilor cotidiene până la verificarea stocurilor, SmartCash HQ asigură o gestionare precisă și facilitează vânzarea promptă, esențială pentru menținerea satisfacției clienților.

Solutia integrata cu vanzare prin SmartCash POS ofera magazinelor, aflate in reteaua Cruciani, posibilitatea transferului automatizat de produse in interiorul retelei de magazine, stabilindu-si singur politica de vanzare si de fidelizare.

Inovație la punctele de vânzare cu echipamente hardware de ultimă generație perfect adaptate pentru măcelării

Adoptarea tehnologiei nu se oprește la software. Măcelăriile Cruciani sunt echipate cu cantare digitale Dibal Mistral M-525-DB și sisteme POS-All-in-One touchscreen ZT-6412 Intel Celeron J6412, completate de cititoarele de coduri de bare unidirecționale LS2208. Această combinație de echipamente hardware de înaltă calitate și software avansat pentru automatizarea proceselor maximizează eficiența operațională și îmbunătățește experiența de cumpărături pentru clienți.

Un parteneriat de succes cu SmartCash RMS pentru expansiunea afacerii

Implementarea versiunii SmartCash HQ în locația din Rușețu reprezintă o extindere geografică, și consolidare a angajamentului față de excelență și inovație. Prin facilitarea unei gestionări eficiente a stocurilor și a operațiunilor zilnice, SmartCash HQ permite comerciantului Cruciani să se concentreze pe ceea ce știe să facă mai bine: să ofere, in propria retea de macelarii, produse de calitate superioară clienților săi.

Alegerea versiunii SmartCash HQ pentru implementare in măcelăriile Cruciani demonstrează faptul că, tehnologia avansată poate fi folosită pentru a sprijini tradiția și excelența în domeniul alimentar. Într-o lume în continuă schimbare, parteneriatul dintre Magister și Cruciani este un exemplu strălucit de adaptare și inovație, asigurând o creștere sustenabilă și satisfacția neîntreruptă în randul clienților.

Pachetul achizitionat ofera comerciantului Cruciani servicii de instalare și instruire. Alaturi de acestea, prin intermediul Aldav Fiscal Service SRL, judetul Braila, companie din reteaua nationala de parteneri certificati Magister, beneficiaza si de asistenta tehnica de la distanta oferite de Magister, in perioada post instalare.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!