Management retail performant in supermarketul Macelarul Vesel
Supermarketul Macelarul Vesel, situat in zona Margeanului a capitalei, a lansat un nou concept de promovare a produselor sale din carne prin posibilitatea de a le pregati si consuma imediat chiar la fata locului.
Supermarketul este gazduit de o cladire impozanta cu etaj ce ocupa o suprafata de peste 300 mp. La parter magazinul detine o extensie de tip terasa unde clientii au posibilitatea sa cumpere carne si sa-si gateasca singuri instant produsele la cele cateva gratare oferite de catre magazin si sa le consume la mese pe terasa.
Aceasta nu este doar o strategie de marketing, Macelarul Vesel se bucura deja de o reputatie deosebita in ceea ce priveste calitatea si prospetimea mezelurilor si produselor sale din carne. Succesul imediat al afacerii a fost determinat si de alte doua avantaje majore printre care un sistem de gestiune care asigura controlul tuturor activitatilor din magazin, extrem de usor de folosit si apreciat de catre operatori si vanzatori, dar si un interior spatios aranjat special pentru confortul clientilor.
Procesul de vanzare este mult optimizat prin integrarea a doua terminale de tip SmartCash POS cu imprimanta fiscala.
Mai trebuie mentionat faptul ca supermarketul Macelarul Vesel este dotat cu un sistem de cantarire extrem de performant care consta din doua cantare digitale cu etichetare la raionul de mezeluri si congelate si o platforma de cantarire in backoffice.
0 Comentarii