Claudia
SmartCash RMS 9.0 este aici!
18 septembrie 2010

Imi face o deosebita placere sa va anunt lansarea oficiala a versiunii 9.0 a celei mai populare platforme software pentru comerciantii mici si mijlocii din Romania, SmartCash RMS.

In dezvoltarea noilor functii, am ascultat in primul rand solicitarile dumneavoastra, ale celor pentru care, primul gest facut atunci cand ajungeti la serviciu, cateodata inainte de a bea prima gura de cafea, este acela de a te conecta in programul SmartCash.

Am ascultat de asemenea solicitarile dumneavoastra, ale managerilor care stiu, ca fara ajutorul nostru, in aceste vremuri dificile, poate ar avea de mult inchis magazinul, dar si ale managerilor sau proprietarilor de magazine care au castigat premiile Revistei Piata pentru comertul traditional din acest an si care folosesc in majoritate produsele noastre software.

Avand in vedere nivelul dumneavoastra de asteptare si numarul mare de magazine care se bazeaza pe solutia noastra, strategia de dezvoltare a noii versiuni SmartCash RMS a fost una pragmatica, axata pe urmatoarele directii:

  • Migrarea catre ultimele platforme software ale momentului: Windows 7, Firebird SQL Server 2.1, QlikView 9, MSSQL Server 2008
  • Cresterea vitezei de exploatare a sistemelor prin optimizarea software si nu prin promovarea agresiva a cumpararii de echipamente scumpe
  • Pastrarea interfetei grafice de prezentare bine cunoscute, care a devenit un model de interfata si pentru concurentii nostri si adaugarea de functionalitati noi fara a afecta viteza de afisare
  • Introducerea de functionalitati noi, necesare sectorului de achizitii din magazine pentru a va ajuta in lupta de gherila cu furnizorii, in respectarea termenelor de livrare si a pretului corect
  • Automatizarea proceselor de sfarsit de zi pentru a putea sa plecati mai repede acasa la sfarsitul programului de lucru
  • Implementarea metodelor legale pentru vanzarea pe caiet sau pentru fidelizarea clientilor de proximitate
  • Cresterea fiabilitatii schimbului de date in lanturi de magazine cu foarte multe puncte de vanzare – de ordinul sutelor (chiar miilor) de locatii
  • Monitorizarea unificata a activitatii din magazine folosind cea mai puternica platforma BI a momentului QlikView si aplicatia SmartCash Oxygen
  • Mai presus de toate, pastrarea costurilor reduse de licentiere, asigurand insa un volum de functionalitati superior versiunilor anterioare.

Pe langa sporirea functionalitatilor puse la dispozitie de programe, am luat in considerare extrem de serios reducerea costurilor totale de exploatare prin automatizarea proceselor de actualizare ale programelor si aducerea lor la indemana utilizatorului obisnuit. Folosind Internet-ul, acum puteti sa efectuati singuri actualizarile de program, rapid, fara bataie de cap, cu timpi de intrerupere a activitatii din magazine care tind catre 0.

In acelasi timp, la nivelul interfetei de administrare, au fost introduse functii standardizate de intretinere, care vor face viata mult mai usoara echipelor noastre de service si suport tehnic din toata tara.Din punct de vedere comercial, am considerat ca este important sa va ajutam in primul rand pe dumneavoastra, clientii si partenerii care au avut incredere in produsul nostru.

Din acest motiv, pentru toti utilizatorii platformei SmartCash RMS 8.0 care folosesc serviciul nostru de actualizare automata, trecerea la versiunea 9.0 este gratuita.

Descrierea detaliata a functiilor noi, a optimizarilor dar si bug-fix-urile integrate in noua versiune o veti gasi ca de obicei, pe forumul nostru, de la adresa: forums.magister.ro.

Multumesc tuturor colegilor mei pentru implicarea deosebita de care dau dovada in fiecare zi in dezvoltarea si intretinerea acestui produs si sper doar sa ma ridic alaturi de ei la inaltimea increderii pe care dumneavoastra, clientii nostri ne-o acordati.

Dor-Bujor Padureanu
Arhitect Software
Presedinte Magister Software

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!