Claudia
Reteaua Agropan in extindere: Avantajele unei solutii complete in industria panificaţiei 
10 septembrie 2009

O soluţie completă pentru cerințele specifice din industria panificaţiei 

Compania Agropan Prodcom cu sediul in Gherla, judetul Cluj, a lansat vara aceasta un lant de supermarketuri. Supermarketul isi propune comercializarea unei varietati de produse alimentare, bazate in principal pe specificul companiei – produsele de panificatie.

Centrala si depozitul se afla la Gherla iar cele trei magazine sunt distribuite in Dej, Sic si Gherla. La centrala functioneaza aplicatiile SmartCash Shop versiune NetCenter si SmartCash NetBridge pentru gestionarea si centralizarea datelor la nivel de retea. Componenta SmartCash Fidelity asigura accesul tuturor magazinelor la scheme de fidelizare si consultarea bazei de date a clientilor. Toate acestea prin intermediul aplicatiei web disponibile.
De asemenea, componenta sistemului SmartCash Mobility ofera posibilitatea comunicatiei cu terminale mobile de achizitie date. Terminalul mobil de achizitie este utilizat pentru inventarierea produselor din magazine si din depozit.

Magazinele sunt dotate cu terminale de tip ATOM POS cu monitoare touchscreen si imprimante fiscale Datecs dar si cititoare de coduri de bare din familia Metrologic. Cantarirea produselor se efectueaza prin intermediul unor cantare digitale cu etichetare din gama DIGI.

Fiecare magazin are cate un MultiCom server pentru receptii si gestiune capabil sa interconecteze un numar mare de echipamente retail, dar si statii de lucru multifunctionale de tip SmartBox Workstation. Datorita dotarii cu terminale mobile de achizitie date procesul de inventariere este extrem de usor si rapid, la indemana angajatilor.

Agropan reprezinta un lant de magazine in extindere ce se bazeaza pe reputatia unui brand deja foarte apreciat in zona de vest a tarii gratie produselor de calitate si orientarii permanente catre client.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!