Diana Ionescu
No Time for Downtime – cel mai important eveniment de infrastructură IT
27 septembrie 2017

Joi, 21 septembrie, la hotel JW Marriott din București, a avut loc cea de-a XV-a ediție „No Time for Downtime”, eveniment organizat anual de Maguay Computers, printre cele mai reprezentative evenimente pentru piața de IT din România.

Structurat în două secțiuni, una de showcase tehnologic și una de prezentări, evenimentul a reunit specialiști IT din România, oferindu-le prilejul de a discuta direct cu lideri și generatori de tehnologii. Tematica abordata a adus în prim plan securitatea cibernetică, pe fondul evenimentelor din acest an, ce au pus la încercare până și giganții din industria auto și companii multinaționale de succes.

Prezent la eveniment, Nicolae David, director tehnic Magister Software, a declarat: “Securizarea datelor reprezintă o prioritate atât pentru compania noastră, cât și pentru alte laturi ale infrastructurii IT. Ne bucurăm să participăm la evenimentele NTFD pentru a ne menține la curent cu cele mai noi soluții informatice disponibile, astfel încât să putem oferi, la rândul nostru, clienților Magister soluții de securitate cât mai performante.

Ediția 2017 „No Time for Downtime” a atras 252 de participanți. Mai multe informații despre speakeri și tematică găsiți pe site-ul evenimentului.

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Evenimente

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!