Claudia
Reteaua Guess continua sa implementeze SmartCash Shop
31 octombrie 2005

Reteaua de magazine Guess, reprezentand celebra firma italiana de confectii, incaltaminte si accesorii, lanseaza in Iulius Mall Timisoara doua magazine noi: Guess Denim si Guess Accesorii. Fiecare dintre ele functioneaza pe baza solutiilor oferite de Magister Software.
SmartCash Shop se prezinta in varianta sa SmartCash POS cu imprimanta fiscala Datecs. In ambele magazine partea de frontoffice este asigurata de cate un sistem POS cuprinzand imprimanta fiscala, display touch screen, cititor de coduri de bare Symbol, display client. Fiind o solutie monopost de tip SmartCash POS retea, exista o singura statie multifunctionala pentru POS si pentru backoffice, capabila sa asigure toate necesitatile magazinului.
Datele de la magazin se transmit in retea prin internet, folosind serviciul de colocare pus la dispozitie de Magister Software, furnizorul de solutie.
Magazinele Guess Denim si Guess Accesorii propun o gama larga de confectii si accesorii pentru toate varstele si gusturile: blugi, bluze, camasi, posete, incaltaminte, ceasuri, curele etc.
Clientii fideli Guess nu au putut decat sa se bucure de oportunitatea de a cumpara produsele lor preferate in zona.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!