Diana Ionescu
O singura solutie software pentru gestiune, vanzari, invetar si plata cu cardul in magazinele Ekoinstal & Art Instal Universal
30 septembrie 2021

Compania a ales solutia SmartCash pentru plati rapide la POS, gestiune corecta si inventariere in timp real

SC 1 Ekoinstal Solar este o companie cu intiativa care aduce o noua abordare pe piata materialelor de instalatii sanitare si termice din Romania. Compania este un important vanzator si distribuitor de produse termice, electrice si sanitare pentru confortul casei. Gama de produse comercializate este compusa preponderent din obiecte sanitare, panouri solare fotovoltaice, centrale, cazane, boilere acumulatoare si multe altele.

Pentru o gestiune eficienta in cadrul lantului de magazine, SC 1 Ekoinstal Solar a implementat versiunea Professional a solutiei SmartCash RMS optand pentru licenta Business. Sistemul implementat are componente personalizate pentru tiparul de business din toate cele patru locatii aflate in Bucuresti si Ilfov (localitatea Vidra).

Gama variata de echipamente, produse, utilaje și piese pentru instalații termice este diversifică în permanență odată cu dinamica pieței. De aceea, clientul a optat si pentru componenta SmartCash Mobility in back-office, utilizand pentru inventariere terminalul mobil de ultima generatie Themis Android 10.
Cu ajutorul componentei SmartCash Mobility compania obtine rapoarte in timp real referitoare la stocuri, modificari de pret, discount-uri sau se poate realiza o comanda directa la raft, prin listarea directa pe bonul fiscal.

Gratie platformei SmartCash RMS, magazinele efectueaza cu usurinta vanzarea, aprovizionarea si inventarierea produselor sale.

Pentru toate locatiile aflate in portofoliul companiei, a fost implementat sistemul integrat de plata cu cardul la POS.
Terminalul PAX Q30 este o solutie extrem de robusta. Acesta are o viteza de procesare net superioara altor tipuri de terminale de plata. Mic, usor, accesibil si multifunctional, terminal se conecteaza nativ la sistemul informatic SmartCash POS oferind o experienta rapida de plata.
Întreaga soluție de vânzare și de plata cu cardul funcționează unitar. Terminalul bancar fiind o extensie naturala a sistemului POS. De asemenea, și imprimanta fiscală sau cititorul pentru coduri de bare, controlat de aplicația de vânzare.

Cum puteți integra serviciile de plata cu cardul în sistemul dvs. SmartCash POS?

Pentru integrarea soluției de plata electronică Viva Wallet, PAX Q30 în sistemul dvs. de vânzare, transmiteți o cerere de conectare către Magister folosind formularul de conectare prin cerere online.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!