Diana Ionescu
Reteaua First Hand – de 12 ani performanta in retail cu SmartCash RMS
24 februarie 2022

Cum administrezi eficient o retea de 19 de magazine de succes cu SmartCash RMS

Vesti bune din Transilvania: in decembrie 2021, compania de retail First Hand a modernizat sediul central aflat in Geoagiu, jud. Hunedoara care este in acelasi timp centrala de magazine a retelei comerciale.

Infiintata in 2009, compania a activat initial in domeniul HoReCa, administrand mai multe baruri din judetul Hunedoara. Apoi, s-a specializat in magazine alimentare, in prezent detinand 19 magazine, situate in localitatile Geoagiu, Cugir, Seusa, Cunta, Simeria, Uroi, Chimindia, Harau, Soimus, Baia de Cris, Mintia, Vetel, Tampa, Salasu de Sus, Clopotiva și Coșlariu. Iar planurile de extindere in retail nu se opresc aici, dovada ca si comertul independent din Romania are resurse sa se dezvolte, chiar si in pandemie, chiar si in orase mici sau in mediul rural.

Magazinele First Hand comercializează produse alimentare, băuturi răcoritoare și alcoolice, tutun, produse industriale de igienă și uz casnic.

Compania utilizeaza solutiile SmartCash RMS de 12 ani deja, timp in care reteaua de magazine First Hand a continuat sa se extinda si sa se modernizeze, si-a extins oferta si echipa.

Functionalitatile implementate creează, extind și adaptează ofertele la preferințele consumatorilor, asigurându-și astfel o profitabilitate ridicată.

In prezent, solutia utilizata pentru automatizarea proceselor din magazine si fluidizarea activitatii integreaza platforma SmartCash RMS inglobeaza un pachet complet de sisteme software necesare in managementul proceselor de business.

Printre atuurile gestionarii eficiente ale afacerii se numara:

  • aplicația de business intelligence SmartCash Oxygen, care ofera  acces de oriunde, oricand la date actualizate in timp real despre vanzari, stocuri etc. si – pentru decizii rapide in orice moment
  • aplicatia SmartCash Everywhere Rest Server, care transmite cu precizie datele in timp real.

„Am ales să colaborăm cu Magister deoarece căutam un program intuitiv pentru vânzare. Un program care să se sincronizeze optim cu programul de contabilitate Win Mentor. În al doilea rând, am citit review-uri pozitive referitoare la modul de lucru cu programul și echipa din spatele programului. Dar cel mai important atu a fost că Magister este companie românească. Noi vedem cât este de complicat pe piața românească, piață luată cu asalt de companiile și produsele străine. Dacă găsim produse sau servicii de calitate, oferite de companii românești, suntem mai mult decât încântați să colaborăm”, ne-a declarat Mihaela Gruia, reprezentant supervisor al companiei First Hand SRL, anul trecut.

Reteaua First Hand – de 12 ani performanta in retail cu SmartCash RMS

Felicitam echipa First Hand pentru perseverenta si ii dorim succes in continuare!

Vreti si voi sa va cresteti vanzarile in magazine, sa automatizati procesele si sa sporiti eficienta? Aflati cum va poate ajuta SmartCas RMS completand formularul de mai jos!

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!