Diana Ionescu
Povestea unui nou magazin independent care alege solutia SmartCash RMS de gestiune integrata cu platforma METRO LaDoiPași
18 ianuarie 2022

Afians Deeaflor SRL integreaza SmartCash cu platforma METRO LaDoiPasi in noul magazin independent

La doar trei zile de la intrarea in noul an, Iruc ECR Sofware Galati partener certificat Magister, da startul integrarilor SmartCash cu platforma METRO LaDoiPasi. Afians Deeaflor SRL Galati, integreaza SmartCash in noul magazin situat la parter in incinta ansamblului rezidenţial „Millenium”.

Magazinul independent Afians Deeaflor mentine formatul consacrat de retail LaDoiPasi punand accent în sortimentația sa, pe oferte exclusive si preturi preferentiale oferite partenerilor din franciza METRO. Independenta administrarii afacerii prin digitalizarea activitatii a ramas in sarcina comerciantului care a ales solutia de informatizare SmartCash RMS.

Situat in centrul Galatiului, magazinul independent de proximitate Afians Deeaflor se poate baza acum pe o evidenta clara si exacta a activitatii de gestiune. Solutia software SmartCash RMS pentru retail ofera rapoarte detaliate, ce permit o gestiune corecta a magazinului si o activitate fluenta. Solutia este integrata cu echipamentele hardware specifice.

Management modern si eficient pentru noul magazin independent

Toate echipamentele hardware si software sunt furnizate de compania Magister. Punctul de vanzare este dotat cu sistem POS touchscreen. In cadrul magazinului s-au configurat si instalat, impreuna cu solutia software SmartCash, si terminale pentru colectarea mobila de date.

Componentele solutiei SmartCash, disponibile in pachetul premium pentru retail, eficientizeaza simtitor munca managerului de magazin. Comenzile se fac automat, in functie de evolutia vanzarilor si stoc. Receptia de marfa se realizeaza prin intermediul unui asistent inteligent. Acesta preia automat costurile pentru toate articolele indiferent de modul de calcul al facturii.

Inventariea in timp real cu SmartCash Mobility si Themis

Implementarea solutiei SmartCash RMS are un aport tehnologic modern. Magazinele care utilizeaza aplicatia SmartCash Mobility au avantajul controlului stocurilor dublat de cele mai moderne sisteme de incasare si plata.

Odata cu dinamica ofertelor se diversifica si produsele. De aceea, Afians Deeaflor a optat pentru componenta SmartCash Mobility, instalata in back-office, pentru inventariere, avand astfel la indemana terminalul mobil de ultima generatie Themis Android 10.

Cu ajutorul componentei SmartCash Mobility, clientul obtine rapoarte in timp real despre stocuri, modificari de pret sau discounturi. De asemenea, cu componenta Mobility se poate realiza o comanda directa la raft.

Solutia SmartCash implementata in magazinul Afians Deeaflor SRL acopera receptia marfurilor, aprovizionare, vanzarea si incasarea automatizata. Pentru toate acestea comerciantul folosind un sistem de stocuri actualizate in timp real, precum si inventarierea mobila.

Recepția automata de la METRO în SmartCash RMS

Sincronizarea automata cu portofoliul de produse METRO si receptia facturilor emise catre comerciantul Afians Deeaflor este asigurata in de integrarea cu API-ul METRO.

Receptia marfurilor, pentru magazinele incluse în franciza METRO LaDoiPasi, se realizeaza prin intermediul unui asistent inteligent. Acesta preia automat costurile pentru toate articolele, indiferent de modul de calcul al facturii.

Instalare, configurare si training personal

Instalarea solutiei si instruirea personalului din magazin au fost realizate de către colegii de la Iruc ECR Sofware din Galati, companie din reteaua nationala de parteneri certificati Magister. Echipa Iruc ECR Sofware a asigurat, sub coordonarea centrului logistic si de suport tehnic de la Bucuresti, serviciile de instalare, training si suportul constant.

În prezent, Magister oferă francizatilor METRO LaDoiPasi o versiune software SmartCash la un pret extrem de accesibil, usor de utilizat si complet integrata cu platforma METRO.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!