Diana Ionescu
Continuăm să ne extindem accelerat in judetul Galati cu noi magazine LaDoiPasi.
20 ianuarie 2022

Cu SmartCash RMS lucrurile sunt mai simple decat par! Integrarea cu succes in noul magazin independent LaDoiPasi Boboiana SRL

Continuam sa ne extindem portofoliul de clienti utilizatori ai solutiei de gestiune cu un nou magazin independent. Boboiana SRL, din judetul Galati, se alatura francizei de comert traditional din programul parteneriat METRO LaDoiPasi. Comerciantul a ales versiunea SmartCash Shop Professional proiectata sa sustina nevoile specifice de facturare si contabilitate dezvoltate special pentru oamenii de la tejghea.

Asistăm la o creștere din ce în ce mai mare a numărului de comercianti independenti care aleg integrarea solutiei SmartCash RMS.

La randul sau, aplicatia SmartCash POS Standard asigura eficientizarea procesului de vanzare. SmartCash POS Standard contribuie prin promptitudinea interactiunii, la o experienta placuta a clientilor. Calitatea servirii este considerabil imbunatatita iar clientul multumit revine. De asemenea posibilitatea comerciantului de a servi mai multi clienti zilnic sustine, implicit, cresterea profitului.

Sincronizarea automata cu portofoliul de produse METRO si receptia facturilor emise catre comerciantul LaDoiPasi Boboiana este asigurata in de integrarea cu API-ul METRO.

Receptia marfurilor, pentru magazinele incluse în franciza METRO LaDoiPasi, se realizeaza prin intermediul unui asistent inteligent. Acesta preia automat costurile pentru toate articolele, indiferent de modul de calcul al facturii.

Instalarea solutiei si instruirea personalului din magazinul Boboiana SRL au fost realizate de către colegii de la Iruc ECR Sofware din Galati, companie din reteaua nationala de parteneri certificati Magister. Echipa Iruc ECR Sofware a asigurat, sub coordonarea centrului logistic si de suport tehnic de la Bucuresti, serviciile de instalare, training si suportul constant.

În prezent, Magister oferă magazinelor din franciza METRO LaDoiPasi o versiune software SmartCash la un pret extrem de accesibil. Versiunea este usor de utilizat si complet integrata cu platforma METRO.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!