Diana Ionescu
Rețeaua românească de comerț cash&carry Senic Gross&Market se extinde cu SmartCash RMS
17 decembrie 2021

Un nou magazin cash&carry Senic Gross & Market în Slatina, cu aceleasi promotii atragatoare ca la Brașov, Pitești și Drobeta!

Miercuri, 15 decembrie 2021, rețeaua de retail cash&carry Senic Gross&Market a inaugurat un nou magazin, în Slatina.

Înființată în anul 1994, compania cu capital 100 % românesc are că principal obiect de activitate distribuţia produselor alimentare.

După investiții inițiale în mai multe linii tehnologice, care i-au asigurat o capacitate de producție de 120 tone/lună, din 2016 Senic a început să producă un volum de peste 450 de tone/lună de dulciuri fabricate după rețete tradiționale.

Și-a dezvoltat astfel un portofoliu de peste 700 de articole marcă proprie (dulciuri, chips, băuturi răcoritoare, articole de îngrijire personală) și a devenit unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de produse de patiserie la nivel național.

Ulterior, a valorificat experiența de peste două decenii în distribuție deschizând lanțul de tip cash&carry Senic Gross & Market.

În 2017 s-a deschis primul magazin, în Drobeta-Turnu Severin, în 2019 a urmat cel din Pitești, iar anul acesta, magazinele din Brașov și Slatina.

Dovadă că și o afacere românească poate concura rețelele străine de retail și se extinde cu succes, în timp, dacă își fidelizează clientela cu produse și servicii de calitate.

Soluții la cheie Magister în rețeaua tip supermarket Senic Gross & Market

Astăzi, rețeaua numără patru unități de tip supermarket de mari dimensiuni și nu intenționează să se oprească aici.

Toate cele patru magazine Senic Gross & Market utilizează soluții specializate pentru retail bazate pe platforma SmartCash RMS de la Magister.

Distribuţia se realizeazã atât de la sediul central din Craiova, cât şi prin punctul de lucru din Bucureşti, centrala de magazine utilizând soluția SmartCash HQ Multistore.

Noul supermarket Senic Gross & Market din Slatina dispune de o linie cu 12 case de marcat dotate cu POS-uri de ultimă generație, toată infrastructura hardware și software fiind asigurată de Magister.

Dintre echipamente se disting cantarele cu etichetare touchscreen din seria Dibal D-955 self service pentru  zona de legume-fructe, unde, dat fiind traficul ridicat, a fost necesară simplificarea și fluidizarea procesului de vânzare pentru a crește volumul de vânzări.

Cântarele cu etichetare self service îmbină avantajele ecranului tactil pentru autoservire cu beneficiile afișării de mesaje și oferte promoționale pentru client într-un dispozitiv multifuncțional, cu un design deosebit, amprentă compactă și tehnologie avansată.

De asemenea, pentru recepția de la furnizori, etichetare și inventar se folosște aplicația SmartCash Mobility și terminalele de inventariere mobilă Android de la Magister.

Cum a crescut Senic Gross & Market?

Senic Gross & Market se adresează atât persoanelor fizice, cât şi celor juridice și oferă o gamă largă și variată de produse: peste 6000 de articole, precum cafea, băuturi alcoolice, sucuri, produse de curăţenie, produse de îngrijire personală, conserve, dulciuri, condimente, snacks, lactate, mezeluri, produse congelate, fructe și legume.

Ce îi atrage pe clienți în magazinele Senic Gross & Market? Disponibilitatea constantă și în cantitate suficientă a produselor la raft, sub același acoperiș și într-un program extins, controlul strict al calității și prospețimii, prețurile competitive și promoțiile săptămânale și zilnice, precum și know-how-ul specific managementului lanțului de distribuție.

Magazin Brasov - Senic Gross&Market
Magazin Brasov - Senic Gross&Market

Cu soluțiile Magister implementate în toată rețeaua de retail Senic Gross & Market, procesul de cumpărare este facil, pentru cumpărători și angajați.

Managementul se poate concentra asupra procesului de extindere cu ajutorul rapoartelor detaliate și funcțiilor avansate de business intelligence din platforma SmartCash RMS.

Implementarea soluțiilor Magister în magazinele cash&carry Senic Gross & Market din Slatina și Brașov au fost realizate de compania ECR Systems din Craiova, Partener Certificat Magister. Felicităm colegii de la ECR pentru reușita de a implementa două proiecte greenfield atât de complexe în mai puțin de doua luni.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!