Diana Ionescu
Soluțiiile Magister, prezentate la Expo Shop Future Retail Solutions
18 octombrie 2019

In perioada 9-11 octombrie a.c., in complexul expozitional Romexpo din Bucuresti, a avut loc cea de-a doua editie Expo Shop Future Retail Solutions, singurul eveniment dedicat serviciilor pentru retail din Romania.

In calitate de furnizor cu traditie pe piata nationala a solutiilor pentru retail, am prezentat ultimele tehnologii din domeniu si, totodata, solutia unica Magister – de fapt, o diversitate de solutii personalizate, pentru afaceri din toate domeniile, integrate intr-un sistem omnichannel, in acord cu tendintele la nivel global.

Odata cu procesul de rebranding de la inceputul acestui an, ne-am reconfigurat si extins portofoliul de produse si servicii, pe masura experientei de 20 de ani si a cererii crescande de pe piata. Valorile Magister constau tocmai in flexibilitatea solutiilor oferite, versatilitatea functionalitatilor si robustetea software, integrate intr-un management eficient de proiect – combinatia perfecta de atuuri pentru orice afacere care cauta sa-si optimizeze activitatea prin automatizarea proceselor.

In acest sens, am prezentat vizitatorilor la standul Magister cum isi pot dezvolta afacerea folosindu-se de o maniera de lucru cu eficienta dovedita: sisteme de business si solutii de project management, dezvoltare de software la cerere si/sau integrarea celor mai potrivite aplicatii pentru nevoile, provocarile si oportunitatile lor specifice.

Mai multe detalii despre noile noastre solutii din video interviul acordat de Mihaela Petcu – Director Vanzari Nationale Magister si Diana Ionescu – Marketing & Communications Coordinator!

Magister la Expo Shop Future Retail Solutions 2019
Magister la Expo Shop Future Retail Solutions 2019

Participantii la eveniment s-au aratat interesati de noi oportunitati de dezvoltare si parteneriat, precum si de echipamentele expuse, despre care va invitam sa aflati mai multe din cele ce urmeaza:

Ce noutati am prezentat la Expo Shop Future Retail Solutions

Vizitatorii standului Magister au aflat despre metodele moderne de afisare a pretului la raft – etichetele electronice, functionalitate disponibila acum in aplicatia SmartCash Shop. Ce avantaje ofera acestea comerciantilor?

  • permit un management precis al preturilor de la raft;
  • asigura controlul si integritatea preturilor in toate unitatile, simultan;
  • reduc cheltuielile cu personalul si timpul investit de acesta in schimbarea periodica a preturilor;
  • afiseaza stocurile disponibile, asigurand astfel constanta produselor la raft;
  • optimizeaza incasarile prin controlul rapid si precis al cresterii sau scaderii de pret;
  • afiseaza specificatii si informatii suplimentare despre produs.

In Future Retail Store am expus un sistem Novus modular de inalta calitate, cu elemente flexibile, configurabile in diferite variante de fixare, adaptate utilizarii eficiente a spatiului. Sistemele garanteaza folosirea ergonomica a spatiului, sporesc siguranta si sustin productivitatea.

Vedeta hardware a standului a fost cantarul PC Dibal CS-1200W. Mai mult decat un cantar, acesta realizeaza operatiuni complexe, dar usor de utilizat: pe langa functia de cantarire, permite gestionarea intregii afaceri chiar din cantar, avand performante hardware imbunatatite, gratie procesoarelor noi si rapide, cu hard SSD. Desigur, functioneaza perfect impreuna cu solutia software SmartCash RMS.

De altfel, PC Dibal CS-1200W are un design modern si ecrane de operare simple si intuitive si utilizeaza o galerie de peste 250 imagini si video, reprezentand astfel un adevarat suport vizual si promotional pentru orice afacere.

O multime de oportunitati hardware si software, o singura solutie ce le integreaza intr-un sistem special adaptat la cerintele dvs.: solutia Magister. Daca vreti sa aflati cum va putem sprijini, concret, in atingerea obiectivelor dvs. de dezvoltare, va invitam sa ne contactati. Consultantii nostri va stau la dispozitie!

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!