Stefania Moraru
Retailerii utilizatori SmartCash au „absolvit“ cu succes Scoala de Vara Magister 2013
3 septembrie 2013

4 workshop-uri gratuite, deschise tuturor utilizatorilor SmartCash, la sediul companiei, in fiecare zi de vineri din luna august

Dupa succesul editiei din 2012, compania Magister Software, dezvoltator al platformei SmartCash Retail Management System, a organizat, in luna august, o noua Scoala de Vara – serie de workshop-uri gratuite, dedicate utilizatorilor SmartCash.

Astfel, in fiecare zi de vineri din perioada 9-30 august, intre orele 10-13, la sediul Magister din strada Wilhelm Filderman nr. 12, Bucuresti, au avut loc seminarii la care au participat circa 10 participanti per sesiune. Avand ca principal scop demonstrarea celor mai noi functionalitati implementate in programele suitei SmartCash, Scoala de Vara le-a permis, totodata, utilizatorilor sa ofere feedback si sa primeasca solutii la nelamuririle intampinate in exploatarea cotidiana a suitei software dezvoltate de Magister.

Editia din 2013 a programului Scoala de Vara Magister s-a adresat in special utilizatorilor care au trecut primavara trecuta de la platforma Softmentor la SmartCash RMS, la cele patru seminarii participand 10 astfel de comercianti.

In cadrul seminariilor, retailerii au asistat la demonstratia in premiera a unei metode revolutionare de plata la POS – un nou serviciu SmartCash RMS, a carui lansare oficiala va avea loc toamna aceasta. De asemenea, participantii au aflat cum functioneaza comanda interna direct de la POS, factura direct pe bon, monitorizarea platilor cu cardul prin ID-ul de tranzactie si vanzarea fractionata a articolelor divizibile.

„Scoala de Vara nu a reprezentat o oportunitate doar pentru utilizatorii SmartCash RMS, ci si pentru noi, departamentul de suport tehnic Magister. Am putut beneficia nemijlocit de feedback-ul celor care folosesc programele noastre zi de zi si am aflat lucruri interesante de care cu siguranta vom tine cont in procesul de imbunatatire a experientei utilizatorului SmartCash. Speram ca si participantii vor pune in aplicare informatiile si sfaturile noastre. Nu in ultimul rand, multumim participatilor pentru propunerile de functii noi si ii asteptam si la Scoala de Vara 2014!“, a declarat Stefania Berceanu, sefa departamentului de suport tehnic Magister.

Despre Scoala de Vara
Scoala de Vara este initiativa anuala a Magister Software de a oferi training gratuit utilizatorilor platformei software pentru retail SmartCash RMS, unica in sectorul de activitate al furnizorilor de solutii pentru retail.

Proiectul consta intr-o serie de 4 workshop-uri gratuite, deschise tuturor utilizatorilor SmartCash, ce au loc la sediul companiei, in fiecare zi de vineri din luna august, pana in prezent desfasurandu-se doua astfel de editii (in 2012 si respectiv 2013). In restul anului, Magister Software ofera serviciile obisnuite de training pre- si post-implementare pentru solutiile la cheie dedicate magazinelor.

Galerie Foto

[slickr-flickr delay=”10″ items=”20″ tag=”scoaladevaramagister2013″]

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!