Claudia
Fondarea Patronatului comerciantilor de case de marcat din Romania
1 noiembrie 2005

La Iasi a avut loc pe 28 octombrie Adunarea Generala a Patronatului comerciantilor si servisantilor de case de marcat din Romania. In cadrul Adunarii Generale s-a discutat statutul noii asociatii care a intrat in legalitate.
In urma initiativei care a avut loc la hotel Crown Plaza anterior, in luna mai, 45 de societati comerciale avizate legal sa presteze service pentru case de marcat au hotarat sa infiinteze Patronatul comerciantilor si servisantilor de case de marcat din Romania.
Asociatia are intentia de a functiona ca si patronat independent, fara caracter politic, in calitate de persoana juridica de drept privat.
Patronatul se compune din membri fondatori in numar de 16, printre care se afla si Magister Software, si membri simpli, alte 29 societati care au aderat la scopurile patronatului si il vor sprijini atat moral cat si material.
In cadrul Adunarii Generale, a fost votat Consiliul Director al Patronatului, format dintr-un numar de 7 persoane si s-au luat in calcul prioritatile noii asociatii pentru perioada imediat urmatoare.
Intalnirea s-a desfasurat la hotelul Unirea din Iasi intr-o atmosfera placuta si entuziasta.
Astfel incat este nevoie de unui mijloc rapid de comunicare intre membrii asociatiei, Magister Software s-a implicat in activitatea patronala prin conceperea unui portal web cu informatii despre activitatile asociatiei, portal care va contine si un forum pentru discutii.

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!