Diana Ionescu
Reteaua Foisor din Cernavoda implementeaza solutia self-checkout Magister ECO
17 iulie 2023

Primul magazin din reteua Foisor se modernizeaza cu 2 solutii self-checkout Magister ECO

Activa din portofoliul Magister din anul 2011, compania Foisor Com SRL sustine activitatea in intreagul lant de retail cu solutiile SmartCash RMS. Compania opereaza gestiunea si stocurile cu solutiile SmartCash RMS in cele 15 magazine din retea aflate in Medgidia si respectiv Cernavoda.

In anul 2022, Foisor a inregistrat o cifra de afaceri neta de 115,6 milioane de lei, cu 20% mai mare fata de 2021, si un profit net de 6 milioane de lei, mai mult decat dublu fata de anul anterior, ceea ce plaseaza compania printre cei mai dinamici retaileri locali din Romania ultimilor ani, potrivit economica.net.

Compania utilizeaza solutiile SmartCash RMS inca din anul 2011 iar recent a instalat in magazinul din Cernavoda doua sisteme Magister Easy CheckOut (ECO) – prima solutie self-checkout fabricata integral in Romania. Cele doua unitati Magister ECO completeaza linia cu trei case de marcat conventionale, atat echipamentele de retail, cat si solutiile software fiind furnizate de Magister.

Sistemele Self Checkout Magister ECO la Foisor Market in Cernavoda
Sistemele Self Checkout Magister ECO la Foisor Market in Cernavoda

Ce avantaje prezinta self-checkout-ul Magister ECO pentru afacerea Foisor?

  • Cumparatorii isi scaneaza produsele singuri, in ritmul lor, fara a fi necesara interactiunea cu personalul din magazin. Exceptie fac produsele a caror comercializare este permisa legal doar persoanelor majore (tutun, alcool), aici se impune asistenta unui operator.
  • Plata se poate efectua la Magister ECO cu cardul bancar sau cu criptomonede – pentru publicul pasionat de tehnologie.
  • Riscul de frauda prin plata partiala este eliminat datorita activarii automat, a portii de iesire. Aceasta actine se intampla prin scanarea bonului fiscal direct cu sistemul SmartCash POS integrat in Magister ECO.

Rezultatul? Fluidizarea operatiunilor de vanzare din magazin, fara timp pierdut asteptand la coada. Clienti mai multumiti si, totodata, mai mult control asupra incasarilor pentru manageri.

Ce alte dotari si avantaje ofera Magister ECO?

Ca de obicei, oferim comerciantilor solutii la cheie, care includ echipamente, software, instalare, training si suport tehnic. O echipa tehnica Magister s-a deplasat la Cernavoda pentru instalarea ECO in magazin si a instruit personalul privind utilizarea unitatii. Acest proiect marcheaza prima implementare Magister in orasul Cernavoda.

Vreti sa automatizati si fluidizati si voi procesul de vanzare din magazine, pentru a creste satisfactia clientilor si profitabilitatea, simultan?

Specialistii Magister va stau la dispozitie pentru a configura solutia ideala pentru afacerea voastra. De la mici magazine de proximitate pana la retele de hypermarketuri, acoperim necesitatile specifice pentru toate formatele comerciale: en detail si en gros, cash&carry, retail si HoReCa, distributie etc. Ne recomanda cele 2 decenii de experienta si mii de clienti in toata tara, precum si o retea nationala de parteneri certificati. Contactati-ne!

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!