Diana Ionescu
Magazin LaDoiPasi EXTRA dotat cu sistem Self-Checkout Magister ECO
2 iunie 2023

Sistem Self-Checkout Magister ECO instalat in primul magazin LaDoiPasi EXTRA

Reţeaua de magazine LaDoiPaşi s-a extins in mod accelerat în ultimul an, înregistrând 2000 de unitati deschise in toata tara.

In iulie 2022 inauguram, alaturi de METRO, primul magazin din noul concept LaDoiPasi EXTRA dotat cu solutia software pentru gestiune si vanzare SmartCash RMS si hardware oferit de Magister.

Implementarea solutiei SmartCash RMS asigura transmiterea automatizata a informatiilor si aduce un plus de eficienta pentru fiecare proces in parte.

Astazi, la aproximativ un an de zile, comerciantul LaDoiPasi EXTRA din comuna Popesti Leordeni, aflata langa Bucuresti, simplifica procesul de vanzare si alege instalarea sistemului self-checkout Magister ECO, fabricat integral în România.

Magister Easy CheckOut sau mai pe scurt ECO este primul sistem complet de tip self-checkout fabricat integral în România. Sistemul este dotat cu cea mai recentă tehnologie din domeni si poate fi personalizat în funcție de nevoile sau designul magazinului.

Magister ECO este accesibil si util oricarui comerciant.

Indrazniti sa treceti la urmatorul nivel in retail! Specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a personaliza solutia intocmai dupa specificul si necesitatile afacerii voastre!

 1. Automatizare. Magister ECO include toate sistemele de automatizare, protectie, interfatare si control necesare pentru integrarea in orice flux de operare din retail;
 2. Fluidizeaza vanzarile. Cand se fac cozi la casele de marcat, asteptarea ii deranjeaza pe clienti si vanzatori deopotriva. Si de ce sa pierzi timp pretios si sa risti erori lucrand sub presiune cand tehnologia te ajuta sa realizezi tranzactiile simplu, rapid, eficient, prin casele de tip self-check-out Magister ECO?!
 3. Sistemul vine gata configurat si poate fi personalizat in functie de nevoile sau designul fiecarui magazin, fiind usor de implementat atat in magazine independente, cat si in retele de magazine;
 4. Cum solutia self-check-out Magister ECO este mai compacta decat linia “clasica” de incasare, se valorifica mai bine spatiul in supermarket si se evita aglomerarea – unde ar fi incaput doua case de marcat obisnuite, de exemplu, intra mai multe sisteme self-checkout;
 5. Reduce costurile de personal. In contextul deficitului de angajati, sistemul check-out asigura activitatea magazinului fara sincope si cu costuri minime de operare, inclusiv in turele de noapte ori in zilele de sarbatoare (care implica spor la salariu). Tehnologia automatizeaza tranzactiile, iar personalul se poate ocupa de aspecte mai importante pentru bunul mers al afacerii – intotdeauna sunt atatea de facut in retail!
 6. Multiple optiuni de plata – cu cardul bancar, smartphone sau criptomonede, un motiv in plus pentru a atrage targetul de cumparatori tineri, pasionati de tehnologie si deschisi la metode moderne, rapide si sigure de plata;
 7. Utilizarea sistemului nu necesita interactiunea cumparatorilor cu personalul;
 8. Prin functiile de inteligenta artificiala, sistemele invata permanent prin interactiunea cu utilizatorii si se adapteaza automat, reducand timpul de scanare a produselor.

Nici dotarile hardware nu sunt mai prejos:

 • Magister ECO are o structura metalica robusta si sistem modular de montaj din aluminiu, cu 4 module de baza, care se pot monta si amplasa in diverse moduri, in functie de designul si fluxul de operare specific magazinului;
 • Dispune de cititor bioptic pentru coduri de bare pentru scanarea rapida a produselor si unul suplimentar, de mana, care poate citi codurile QR;
 • Include cantar de inalta precizie, care suporta greutati cuprinse intre 0,5 g si 30 kg, pentru cantarirea legumelor, fructelor sau a produselor vrac, in regim self service;
 • Terminalul PC all-in-one touchscreen de clasa industriala, IP66, este rezistent la zgarieturi chiar si in conditii de utilizare intensa sau medii agresive de lucru. Totodata, panourile elegante din inox satinat il recomanda chiar si pentru cele mai sofisticate magazine;
 • Sistemul de semnalizare LED se lumineaza in verde si respectiv rosu pentru casa libera / casa ocupata;
 • Sistem de avertizare luminoasa pentru produsele a caror comercializare catre minori este interzisa, conform legii (alcool, tutun), si validarea automata a limitei de varsta prin functii de inteligenta artificiala care identifica automat parametrii de fizionomie faciala in mai putin de o secunda. Astfel se simplifica mult munca angajatilor, se automatizeaza si fluidizeaza operatiunile din magazin, iar cumparatorii asteapta mai putin timp la casa de marcat.
 • Integrare cu terminalul bancar PAX Q30, precum si cu imprimanta fiscala ultra-rapida, pentru plati instantanee;
 • Comanda portilor de iesire printr-un controler multi-canal pentru deschidere / inchidere automata, care se activeaza dupa emiterea bonului fiscal, prin scanarea codului de bare de pe acesta la poarta de iesire.

Toate magazinele LaDoiPasi EXTRA utilizeaza solutiile SmartCash RMS

Sincronizarea automata cu portofoliul de produse METRO si receptia facturilor emise catre comerciant este asigurata prin integrarea cu API-ul METRO.

Receptia marfurilor se realizeaza prin intermediul unui asistent inteligent si asigura preluarea automata a costurilor pentru toate articolele. Acesta preia automat costurile pentru toate articolele, indiferent de modul de calcul al facturii.
Noul magazin LaDoiPasi EXTRA simplifica procesul de vanzare si aprovizionare utilizand solutia de gestiune SmartCash RMS pe o infrastructura hardware de ultima generatie.

Conceptul comercial LaDoiPasi EXTRA iese in evidenta prin zone de produse proaspete si prin caracteristici de convenience: fructe si legume, carne proaspata, panificatie, patiserie si cafea, produse To Go si Ready Meals. In fiecare zona convenience comerciantul a ales o solutie destinata integrarii tehnologiei in designul mobilierului, prin plasarea echipamentelor hardware pe un sistem unic, modular, fabricat din metal.
Intr-un mediu competitiv achizitia sistemelor modulare Novus, de inalta calitate cu elemente flexibile, configurabile în multiple variante de fixare, adaptate utilizării eficiente a spațiului oferă avantaje unice.

Pachetul achizitionat ofera comerciantului servicii de instalare și instruire. Alaturi de acestea comerciantul a beneficiat de asistenta tehnica de la distanta oferite de Magister, in perioada post instalare.

Comerciantul LaDoiPaşi EXTRA a optat si pentru aplicatia Feedback Clienti Magister, functie disponibila prin Media Display in cadrul aplicatiei SmartCash POS. Functia masoara satisfactia clientilor imediat dupa interactiunea cu personalul.

Satisfacția clienților nu dă doar măsura succesului produselor și serviciilor companiei, ci oferă, în același timp, informații care să te ajute să identifici oportunități de îmbunătățire a produselor, proceselor și caracteristicilor organizației, care sunt evaluate de clienți și care servesc obiectivelor.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!