Claudia
Supermarket Alimenta se aliniaza la standardele SmartCash RMS
10 septembrie 2008

O noua implementare a platformei SmartCash RMS, in judetul Neamt

Velvet Com a efectuat o noua implementare a platformei SmartCash RMS in supermarketul Alimenta din Roman, judetul Neamt.

Solutia se compune din SmartCash Shop in versiune Professional, SmartCash POS cu sisteme EcoPOS si imprimante fiscale, plug-in pentru cantare digitale si SmartCash Check, componenta responsabila de comunicatia cu verificatoarul de preturi instalat in magazin.
SmartCash Check asigura interogarile in timp real asupra bazei de date centrale la solicitarea verificatorului de preturi model Scantech Shuttle SG15.

Supermarketul Alimenta asigura un proces de vanzare bazat pe o tehnologie IT avansata si echipamente de ultima generatie.
Firma Velvet Com a oferit asistenta la deschiderea magazinului supraveghind buna desfasurare a procesului de vanzare prin intermediul noului sistem, avand in spate o experienta larga in distributia si instalarea solutiilor SmartCash RMS produse de Magister Software.

In prezent platforma SmartCash RMS domina piata retail din judetele Bacau si Neamt pe segmentul magazine alimentare si supermarketuri prin intermediul partenerului sau certificat in zona, firma Velvet Com.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!