Diana Ionescu
Reteaua Pinos Gourmet Market alege cea mai potrivita modalitate de plata cu cardul din SmartCash POS
21 ianuarie 2022

Sistemul integrat de plata cu cardul prin SmartCash POS a fost implementat in intrega rețea Pinos Gourmet Market

Noul sistem de vanzare si plata cu cardul prin SmartCash POS, lansat de Magister, a devenit un instrument de plata de nelipsit in randul comerciantilor. Plata cu cardul este varianta ideala pentru retailerii cu retea de magazine precum Pinos Gourmet Market, din judetul Constanta.

Urmand exemplul altor utilizatori ai sistemului de plata cu cardul prin SmartCash POS, Pinos Gourmet Market a optat pentru activarea sistemului online de plată cu cardul încorporat în SmartCash POS. Clientul a achizitionat sase dispozitive de tip pin-pad PAX Q30 alaturi de serviciile de plata deultima generatie, de la Viva Wallet, in toate cele 5 locatii din retea.

În acest mod, întreaga soluție de vânzare și de plata cu cardul funcționează unitar. Comerciantul beneficiind de avantajul instalării și a mentenanței asigurate direct de compania Magister. Terminalul bancar, devine astfel o extensie naturala a sistemului POS în totalitate controlate de aplicația de vânzare.

În același timp, toate elementele de informare necesare pentru clienți sau casieri sunt tipărite direct pe imprimanta fiscală reducand costurile asociate consumabilelor.

Cresterea traficului zilnic si implicit valoarea medie a bonului de cumparaturi

Avand o gama completa de produse alimentare, delicatese si take away in supermarket-uri, Pinos Gourmet Market a optat pentru activarea sistemului online de plată cu cardul prin SmartCash POS. Comerciantul beneficiaza astfel de avantajul procesarii platilor in mai putin de 2 secunde.

Pentru magazinele Pinos Gourmet Market avantajul platilor rapide se resimte in mod automat in cresterea traficului zilnic. Implicit cresterea traficului creste si valoarea medie a bonului de cumparaturi. În topul categoriilor cu cea mai bună performanță regăsindu-se produsele gastro, dulciurile, produsele de măcelărie, carmangerie și coffée cornerul.

Indiferent dacă deții un magazin mic, mediu sau o retea de magazine, plățile procesate sunt afișate instantaneu, putand fi segmentate pe magazine sau puncte de vanzare, astfel încat să aveți o evidență contabila perfectă asupra tranzactiilor de plată.

Terminalul bancar PAX Q30 este conceput pentru a corespunde atât nevoilor comerciantilor cat și ale clientilor. Ofera siguranta si aplica nevoia clientului de a se intoarce de fiecare data in magazin pentru servicii rapide din partea personalului aflat ca casa de marcat.

In medie, clienții cheltuie cu 40% mai mult atunci cand pot plăti cu cardul nefiind limitați de banii din portofel, aspect cu un impact semnificativ asupra afacerilor.

Posibilitatea de a câștiga înapoi taxele de acceptare

Cel mai important beneficiu, il reprezinta facilitatea de CashBack oferita comerciantului, ceea ce duce la o reducere masiva a comisioanelor. De asemena permite plata direct din contul Viva Wallet, asociat magazinului. Taxele de acceptare sunt deplin transparente, folosind schema Interchange +++. Viva Wallet este singurul furnizor de plăți care vă oferă posibilitatea de a câștiga înapoi taxele de acceptare acestea putând ajunge până la 0% din valoarea tranzacțiilor cu cardul.

Profitând de puterea tehnologiei, noi, la Magister inovăm piața plăților cu cele mai recente tehnologii. Folosind Viva Wallet pentru plățile cu cardul, contabilul dvs. vă va iubi! O soluție inovatoare, accesibilă și simplă, acceptarea plăților nu a fost niciodată mai ușoară pentru comercianți – oricând, oriunde!

Activează plata cu cardul online din SmartCash POS! Vei fi contactat în cel mai scurt timp pentru deschiderea contului pe platforma Viva Wallet. Compania noastră îți va livra apoi terminalele necesare și le va instala în fiecare locație în parte.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!