Diana Ionescu
Reteaua de magazine Sam Meat Industry se extinde cu SmartCash RMS
14 februarie 2017

SmartCash RMS asigura toate procesele centralizate in reteaua de magazine Sam Meat Industry – producator de carne si produse din carne

Orice retailer isi doreste sa se extinda. Cand afacerea creste si visul unei retele devine realitate, este esential sa aiba o solutie de management performanta. Solutia SmartCash permite, producatorului si distribuitorului Sam Meat Industry, sa evolueze in infrastructura. Totodata aceasta ofera sprijin constant in adaptarea proceselor operationale din magazine.

Iata de ce numeroase retele de magazine au ales solutiile software SmartCash RMS si suportul asigurat de reteaua nationala de parteneri certificati Magister: pentru o colaborare eficienta, care le permite sa-si implineasca viziunea la standardele dorite.

Un bun exemplu in acest caz este reteaua de magazine Sam Meat Industry, apartinand producatorului omonim de carne si produse din carne. Situat in Satu Mare, producatorul a inaugurat deja trei magazine alimentare specializate, cu asistenta la servire, conectate la o centrala.

In centrala de magazine Sam Meat Industry au fost implementate aplicatiile Enterprise, Everywhere si Oxygen iar in magazine SmartCash Shop si POS.

Solutia SmartCash RMS implementata in reteaua de magazine Sam Meat Industry asigura urmatoarele procese:

  • comunicarea eficienta, in timp real, cu centrala;
  • gestionarea distribuita a vanzarilor. Magazinele efectueaza comenzi folosind modulul de comenzi automate, livrarile fiind realizate de catre centrala;
  • controlul centralizat asupra stocurilor din magazine;
  • gestionarea portofoliului de produse;
  • implementarea eficienta a preturilor si a politicilor de vanzare;
  • programe de fidelizare si alte facilitati specifice comertului modern prin SmartCash RMS indiferent de amploare si activitate.

Pentru a ajuta personalul de vanzare sa se familiarizeze cu solutia SmartCash RMS, dupa implementare, partenerul Simon Electronics a organizat un program de training special cu personalul Sam Meat Industry. Astfel, angajatii au primit suportul necesar, in vederea derularii procesului de vanzare la casa de marcat. Tot in cadrul trainingului, acestia s-au familiarizat si cu transmiterea comenzilor de aprovizionare catre centrala de magazine, pentru a usura munca zilnic.

Intra in reteaua profesionistilor Magister!

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!