Diana Ionescu
Unda verde la fonduri nerambursabile in retail
23 februarie 2017

Vesti bune pentru comercianti: daca aveti planuri de dezvoltare si v-ati propus investitii in active corporale noi, precum construirea si extinderea spatiilor de productie, dotari cu mobilier, echipamente informatice si birotica sau investitii in realizarea de instrumente de comercializare online, aflati ca, incepand de astazi, 23 februarie, puteti solicita o finantare nerambursabila ce ar acoperi pana la 60-70% din valoarea proiectului.

Intr-o piata atat de dinamica precum cea a comertului cu amanuntul, toti retailerii, de la micile magazine de proximitate, pana la marile retele, trebuie sa-si consolideze, eficientizeze si modernizeze activitatea pentru a avea rezultate. Catigatori pe termen lung vor fi cu siguranta cei care stiu deja sa foloseasca acest tip de finantare in avantajul lor.

Evaluati ce tehnologie v-ar putea ajuta sa va eficientizati afacerea, fie ca este vorba despre echipamente, mobilier sau despre upgradarea solutiilor software pentru magazin. De pilda, Magister Software va ofera solutii complete la cheie pentru retail, de amenajare pentru spatiul comercial si industrial, adaptate in functie de specificul si nevoile fiecarei afaceri.

In retail, consumatorii sunt tot mai pretentiosi si concurenta tot mai acerba. De aceea, pentru centralele lanturilor de magazine, Magister a lansat recent aplicatia specializata, SmartCash Enterprise.  Aceasta asigura managementul centralizat al lantului de magazine in ceea ce priveste controlul comercial si al personalului, monitorizand permanent activitatea retelei de magazine.

In concluzie, o finantare nerambursabila ce poate acoperi pana la 60-70% din valoarea proiectului, fie ca vorbim despre micile magazine de proximitate sau despre retele cu zeci sau chiar sute de unitati, poate fi o buna oportunitate de dezvoltare. Aveti la dispozitie sase luni pentru a depune cererea de incasare a banilor, pana la data de 23 august 2017.

Daca aveti nevoie de finantare pentru afaceri in retail, analizati-va optiunile tinand seama si de aceasta oportunitate.

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!