Stefania Moraru
Scale Expert la Achiziții în Retail și Horeca
30 mai 2013

In perioada 22-24 mai 2013, la Crystal Palace Ballrooms din Bucuresti, a avut loc Achizitii in Retail si Horeca, un eveniment B2B dedicat profesionistilor celor doua domenii. Pe durata a trei zile, furnizorii de solutii pentru retail si Horeca, dar si operatori importanti din cele doua industrii si-au expus ofertele, au participat la conferintele si workshop-urile organizate si au profitat de oportunitatea de networking pe care evenimentul a oferit-o.

Programul primei zile a evenimentului a fost dedicat solutiilor pentru retail, tema generala a conferintelor sustinute fiind “Comert modern si traditional. Rivalitate si complementaritate”.

Scale Expert, distribuitor de echipamente, consumabile si solutii pentru comert si Horeca, specializat in sisteme de cantarire, a fost unul dintre expozantii participanti la Achizitii in Retail si HoReCa. Printre produsele prezentate de companie cu acest prilej se numara si solutiile software de gestiune bazate pe platforma SmartCash RMS, dezvoltata de Magister, precum si pachetul promotional Un magazin intr-o cutie, in noua formula, lansata in februarie 2013.

Incepand din luna mai 2013, Scale Expert a devenit partener Magister in curs de acreditare prin aderarea la noul program de certificare, menit sa garanteze competenta partenerului in furnizarea de service autorizat pentru solutiile SmartCash RMS.

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!