Stefania Moraru
Scoala de Vara Magister, ocazia de a te specializa in retail
23 august 2012

Asa cum v-am anuntat in articolul anterior, luna august este perioada in care toti utilizatorii platformei software pentru retail SmartCash sunt invitati sa isi imbunatateasca cunostintele de utilizare a programului. In fiecare vineri, de la 10:00 la 13:00, sediul nostru gazduieste un workshop unde toti clientii Magister sunt bineveniti. Daca si tu la randul tau vrei sa folosesti programele noastre la potentialul lor maxim, atunci este cazul sa ne suni sau sa ne trimiti un mail, iar noi iti vom rezerva un loc.

Grabeste-te, mai sunt doar doua intalniri!

Specialistii nostri sunt pregatiti sa iti raspunda la toate intrebarile pe care ti le-ai pus de-a lungul timpului. Noteaza-ti-le, vino la workshop si… sau mai bine, fa o fapta buna si posteaza intrebarea pe care o ai si pe forum. In acest fel, si ceilalti utilizatori SmartCash, care nu au reusit sa participe la Scoala de Vara, vor avea acces la informatii care ii intereseaza, iar noi ne vom putea pregati temeinic pentru a-ti clarifica orice nelamurire.

Un alt motiv pentru care ai numai de castigat venind la Scoala de Vara este ca vei avea ocazia de a afla noutati. Integrarea cu PayZone, modulul de comenzi automate, modificarile aduse programelor de fidelizare, noua fisa de depozit si multe altele. Afla noutatile, invata cum sa folosesti noile functionalitati si in mod sigur vei fi cu un pas inaintea tuturor.

Te asteptam pe 24 si 31 august, de la 10:00 la 13:00, la sediul nostru din str. Wilhelm Filderman nr. 12, Sector 3. Scoala de Vara Magister este un training real, iar noi suntem dispusi sa facem tot ce ne sta in putinta ca sa facem din tine un specialist in SmartCash. De aceea, ar fi pacat sa ratezi ocazia de a te specializa in programul pe care il folosesti zi de zi in activitatea profesionala. Ia-ti diploma in SmartCash!

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!