Diana Ionescu
Secretul succesului în retail urban: magazinul numărul 10 LaDoiPași EXTRA
20 mai 2024

Soluții inteligente și eficiență maximă în noul magazin din Strada Izvorul Rece

Miercuri, 16 mai a.c., s-a deschis un nou magazin LaDoiPași EXTRA pe Strada Izvorul Rece nr. 7 din sectorul 5 al Bucureștiului. La inaugurare, alături de echipa entuziastă a magazinului, s-a aflat și binecunoscutul actor, care a adus un plus de optimism și voie bună evenimentului. Acesta este magazinul LaDoiPași EXTRA cu numarul 10, iar noi locații sunt planificate pentru viitor.

Toate aceste magazine beneficiază de soluțiile de gestiune și vânzare SmartCash RMS de la Magister, pe o infrastructură hardware de ultimă generație.

Avantajele implementării soluției SmartCash RMS in toate locatiile laDoiPasi EXTRA din Bucuresti

  • Automatizarea fluxurilor de lucru – Solutia SmartCash RMS automatizează complet procesele de vânzare și aprovizionare, simplificând activitatea zilnică și crescând eficiența operațională. Aceasta permite o gestionare precisă a stocurilor și o procesare rapidă a comenzilor, ceea ce duce la economii de timp și resurse.
  • Sincronizarea cu portofoliul de produse METRO – Magazinul beneficiază de integrarea cu API-ul METRO, care asigură sincronizarea automată cu portofoliul de produse și recepția facturilor emise către comerciant. Asistentul inteligent preia automat costurile pentru toate articolele, indiferent de modul de calcul al facturii, asigurând transparență și precizie în toate tranzacțiile.
  • Echipamente hardware de ultimă generație – La punctul de vânzare, magazinul a optat pentru un sistem POS touchscreen modern. De asemenea, terminalele pentru colectarea mobilă de date tip iData K8 au fost instalate pentru a sprijini inventarierea în timp real și pentru a îmbunătăți managementul stocurilor.

Proces de inventariere în timp real cu SmartCash Mobility și iData K8

Terminalul mobil iData K8, cu sistem de operare Android, este proiectat pentru scanări complexe pe distanțe lungi și rezistă la căderi de la înălțimi de peste 1,5 metri. Cu ajutorul componentei SmartCash Mobility, comerciantul poate obține rapoarte în timp real despre stocuri, modificări de preț sau discounturi și poate realiza comenzi directe la raft.

Aplicatie pentru măsurarea satisfacției clientului la casa de marcat

Comerciantul LaDoiPași EXTRA a implementat aplicația Feedback Clienți Magister, disponibilă prin Media Display în cadrul aplicației SmartCash POS. Aceasta măsoară satisfacția clienților imediat după interacțiunea cu personalul, oferind date valoroase pentru îmbunătățirea serviciilor.

Zone de produse proaspete și ultra proaspete

Noul magazin LaDoiPași EXTRA se evidențiază prin zonele de produse proaspete și ultra proaspete, precum și prin caracteristicile de convenience: fructe și legume, carne proaspătă, panificație, patiserie și cafea, produse to go și ready meals. Acestea oferă clienților o experiență de cumpărături superioară și convenabilă.

Design modern și atractiv cu sisteme modulare Novus

Comerciantul a ales pentru un design modern și atractiv, utilizând sistemele modulare Novus furnizate de Magister. Aceste sisteme de înaltă calitate sunt configurabile în multiple variante de fixare, adaptate utilizării eficiente a spațiului. Ele garantează folosirea ergonomică a spațiului, sporesc siguranța și susțin productivitatea la punctul de vânzare.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!