Diana Ionescu
Creșterea consumului FMCG și expansiunea magazinelor cash & carry cu SmartCash RMS de la Magister
14 mai 2024

Afla de ce aleg magazinele cash&carry soluțiile SmartCash RMS!

Conform datelor publicate de Consumer Panel Services GfK România, cheltuielile casnice pentru bunuri de larg consum (FMCG) au crescut cu aproape 14% în 2023 comparativ cu anul anterior. Această creștere semnificativă în consumul casnic, pe fondul temperării inflației și revenirii pe un trend ascendent al volumelor achiziționate, a impulsionat și expansiunea formatului cash & carry în România.

În acest context, soluțiile digitalizate SmartCash RMS de la Magister au devenit esențiale pentru eficientizarea și optimizarea operațiunilor magazinelor cash & carry. Numeroase rețele și afaceri locale, precum Senic Gross & Market, Family Market Cash & Carry din Călărași, depozitul Maurana Cash & Carry din București, binecunoscuta rețea Barta Ati Cash & Carry, Alex Sim Sweet SRL din Constanța, Mercur Retail SRL din Târgoviște și Magazinul Plai Cash & Carry, au ales să utilizeze soluțiile noastre pentru a-și gestiona mai eficient activitățile zilnice.

De asemenea, parteneriatul nostru de lungă durată cu METRO Cash & Carry demonstrează încrederea continuă în capacitatea SmartCash RMS de a susține lanțurile de distribuție și depozitele într-o piață dinamică.

De ce aleg magazinele cash & carry soluțiile SmartCash RMS?

1. Sistem combinat de vânzare: SmartCash RMS permite operarea combinată în regim en gros și en detail, atrăgând simultan segmente variate de clienți, de la persoane fizice la juridice. Astfel, vânzarea cu amănuntul și cu ridicata se derulează eficient în același spațiu de desfacere.

2. Multiple funcții integrate: Platforma noastră acoperă toate operațiunile desfășurate în magazin: vânzări, stocuri, recepții, inventariere, etc., asigurând o administrare optimizată și un flux de lucru eficient.

3. Viteza accelerată de vânzare: Viteza de vânzare la casele de marcat este esențială în formatul cash & carry. SmartCash RMS oferă facturare și încasare ultra-rapide, cu diverse opțiuni de plată, facilitând o experiență de cumpărare rapidă și fără fricțiuni.

4. Reduceri și promoții gestionate facil: SmartCash RMS permite organizarea ușoară a reducerilor și promoțiilor, aplicate automat la casa sau la stațiile de facturare, astfel încât să fie atractive pentru clienți și să stimuleze vânzările.

5. Control unificat asupra aprovizionării: Soluția noastră asigură procesarea integrată a comenzilor de aprovizionare și control unificat la nivelul întregii rețele, optimizând astfel aprovizionarea și gestionarea stocurilor.

6. Colectare mobilă de date: Prin terminalele de inventariere mobilă, SmartCash RMS permite o evidență exactă asupra stocurilor, administrarea acestora realizându-se la un nivel de acuratețe net superior.

7. Business Intelligence și analize detaliate: Funcțiile de business intelligence disponibile prin SmartCash Oxygen oferă analize detaliate în timp real, facilitând un management modern și eficient al afacerii.

8. Integrare cu diverse soluții complementare: Platforma SmartCash RMS se integrează cu diverse soluții și module complementare, precum contabilitate, SFA, WMS și e-commerce, oferind o soluție completă și scalabilă.

9. Suport Tehnic și Consultanță: Magister oferă suport tehnic zilnic și consultanță completă de instalare, asigurând o funcționare optimă și actualizări periodice ale platformei.

Consumer Panel GfK: Creștere de 14% a consumului casnic FMCG în 2023, volumele au revenit pe creștere

Cifrele comunicate de GfK si preluate din Revista Piata reflectă tendințele de creștere și schimbările comportamentale ale consumatorilor români, iar expansiunea magazinelor cash & carry cu soluțiile SmartCash RMS de la Magister este o confirmare a necesității de digitalizare și eficientizare a proceselor. Platforma noastră robustă și scalabilă continuă să fie alegerea preferată a retailerilor care doresc să îmbunătățească managementul lanțului de distribuție și să asigure o experiență optimă pentru clienți.

SmartCash RMS pentru afaceri cash&carry

Dacă și tu ai o afacere cash & carry și îți dorești o activitate mai fluidă și un management mai performant, contactează-ne! Specialiștii Magister sunt pregătiți să configureze soluția ideală pentru afacerea ta, adaptată specificului și necesităților tale.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!