Mihaela Petcu
Partenerii Magister Software sunt pregatiti pentru performanta
26 iunie 2014

Suport tehnic autorizat la nivel national

Am vizitat de curand cele patru centre de service si suport tehnic autorizat din tara, specializate in solutii SmartCash RMS. Respectiv este vorba despre Inita 1996, Velvet Com, ECR Systems si Simon Electronics.

Am intreprins acest demers pentru a ne asigura ca, la nivel national, cele patru centre, indeplinesc cerintele de organizare aferente celui mai inalt nivel de certificare al programului nostru pentru parteneri.

Patru centre de service si suport tehnic autorizat la nivel national

La INITA 1996, in Iasi, am fost impresionati de nivelul de detaliu la care colaboratorii nostri, Violeta si Mugurel Tucaliuc, au reusit sa organizeze centrul de suport Magister.

O prezentare impecabila atat in design interior, cat si in ceea ce priveste organizarea departamentelor, pe care noi toti o putem lua drept exemplu.

Ordinea si disciplina sunt la ele acasa la sediul Inita, insa lasa loc si unui aer primitor pentru clientii firmei. Iata cateva imagini de la sediul Inita.

Observati diviziunea spatiului destinat service-ului, dotat la randul lui cu un monitor live, de spatiul de dispecerat din showroom, dotat cu monitor live de sesizari.

Afisele si layout-ul comercial dedicate solutiilor Magister sunt curate, segmentate clar la nivel vizual pentru a nu crea confuzii consumatorului intre diversele solutii comercializate. Felicitari, Violeta si Mugurel!

Sediul central al Velvet Com Bacau intr-un spatiu bine organizat

Si sediul central al Velvet Com Bacau se lauda cu un spatiu bine organizat. Acesta este segmentat in mod natural in doua zone complet independente: zona comerciala, in care este instalat si postul de dispecerat call center care dispune de monitorul live de tip plasma.

Monitorul permite operatorului sa vada stadiul curent al sesizarilor in timp real fara a mai fi nevoie sa sune la colegii din service.

In camera anexa, Daniel si echipa au, de asemenea, montat un panou de sesizari live, dar de dimensiuni mai reduse, care le permite sa aloce rapid sesizarile pe angajati si termene de rezolvare.

La Velvet Com sunt disponibile deja 5 posturi telefonice integrate in centrala cu interioare de la 1001 (diseceratul) la 1005 (directorul general, Adriana Nastase). Iata cateva imagini relevante.

O surpriza placuta la partenerii nostri ECR Systems

Vizita la ECR Systems Craiova a prilejuit inca o surpriza placuta: partenerii nostri, Alexandru Opri si Dragos Mirescu, se aflau in ample lucrari de mutare intr-un sediu nou, renovat complet, cu un superb design interior, ce inspira profesionalism si incredere clientilor.

Spatiul este generos si permite despartirea zonei de relatii cu publicul (asigurate de doua fete dragute si foarte amabile la telefon) de cea destinata service-ului, unde sunt grupati colegii specializati in SmartCash – nu mai putini de 7!

Ultima vizita a fost la Simon Electronics din Satu Mare

Ultima vizita a fost la Simon Electronics din Satu Mare, unde partenerul nostru Stefan Simon ne-a demonstrat cat de mult poate evolua o firma intr-un singur an de implicare in proiectele Magister.

Sediul firmei este curat, amplasat pe un bulevard principal din Satu Mare, cu o frumoasa deschidere la public si o fatada impozanta, ce poate fi valorificata vizual.

Si aici, zona de relatii cu clientii este separata de cea de service. Monitorul live este amplasat la secretariat, unde Simon a angajat recent doua persoane calificate in solutii SmartCash atat pentru postul de operator call center, cat si pentru cel de dispecer sesizari.

Per ansamblu, Stefan a facut un efort extraordinar, care – suntem siguri – va da roade in regiunea de nord-vest a tarii, unde Simon Electronics isi desfasoara activitatea. Iata cateva imagini din sediul Simon Electronics.

Le multumim partenerilor nostri Inita 1996, Velvet Com, ECR Systems si Simon Electronics pentru cooperarea excelenta si calitatea serviciilor oferite clientilor SmartCash RMS.

Felicitari celor patru parteneri certificati, in calitate de Centre de Service si Suport Tehnic Autorizat SmartCash RMS, pentru efortul depus.

Le uram succes in continuare si la cat mai multe realizari!

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!