Stefania Moraru
Servire rapida fast-food si restaurant, cu sistemul SmartCash Kitchen Display
13 octombrie 2015

Sisteme Kitchen Display : Solutia comerciantilor tip fast-food si restaurant (HORECA)

Ati auzit de sistemele Kitchen Display? Prescurtat KDS (Kitchen Display System) sau KVS (Kitchen Video Display), acest tip de solutie se adreseaza unitatilor tip fast-food si restaurantelor care au nevoie de mai o mai buna organizare in bucatarie si de o comunicare mai eficienta intre punctul de vanzare si unitatea de productie.

Un sistem kitchen display afiseaza comenzile preluate in front office pe un monitor amplasat in bucatarie, inlocuind astfel mai vechiul mod de lucru bazat pe imprimante de sectie. De altfel, in platforma software SmartCash RMS exista componenta denumita SmartCash Print Server, care permite tiparirea

Ce este un sistem SmartCash Kitchen Display?

Usor de intuit dupa denumire, sistemCul de tip kitchen display este compus din componenta hardware, respectiv un monitor obisnuit sau unul tactil conectat la serverul din back office, si aplicatia software propriu-zisa.

Ce beneficii ofera un sistem SmartCash Kitchen Display?

Un sistem de tip Kitchen Display accelereaza viteza de servire, imbunatatind comunicarea dintre front office si back office. Comenzile preluate in front-office, la casa de marcat sau terminalul POS, sunt afisate pe display-uri amplasate in unitatile de productie.

SmartCash Kitchen Display, cea mai noua componenta a platformei software SmartCash RMS, a fost special dezvoltata pentru a ajuta restaurantele inclusiv de tip fast-food sa gestioneze mai usor comenzile. Avand la dispozitie un sistem de vizualizare a comenzilor implicit se optimizeaza si fluxul de lucru.

Concret: de la tejghea, informatiile privind comenzile ajung automat pe ecranul din bucatarie, astfel incat personalul vede imediat ce comenzi are de pregatit si astfel, timpul de deservire a clientilor se reduce simtitor. Clienti fericiti ca nu mai asteapta mult la coada, flux mai rapid, incasari mai mari!

Cum functioneaza sistemul SmartCash Kitchen Display?

Ecranul de tip tactil (touch-screen) permite operarea facila a programului Kitchen Display, atu binevenit in agitatia specifica bucatariilor de fast-food. Cu doar o singura atingere, bucatarul anunta ca a preluat prepararea mancarii, iar la a doua atingere inchide procesul de preparare. Imprimanta de etichete primeste comanda si tipareaste eticheta cu informatiile despre produs.

SmartCash Kitchen Display contorizeaza timpii din bucatarie si, in cazul depasirii unor limite orare, emite semnale vizuale si acustice. Semnalizarea acustica si vizuala previne intarzierile.

Cine foloseste noul sistem kitchen display de la Magister?

SmartCash Kitchen Display a fost deja implementat in restaurantele care folosesc SmartCash RMS. Unul dintre primii beneficiari este fast-food-ul Phillyas American Grill din mall-ul bucurestean Plaza Romania.

Sistemul este disponibil gratuit incepand cu cea mai recenta versiune a platformei, respectiv versiunea 12 a aplicatiei SmartCash RMS.

Va invitam sa urmariti cum functioneaza sistemul SmartCash Kitchen Display!

Magister SmartCash Kitchen Display
Magister SmartCash Kitchen Display

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!