Claudia
SmartCash RMS, solutia pentru magazine de instalatii
8 septembrie 2008

Solutia SmartCash RMS a fost implementata in magazinul Stoica Instal din Oltenita, judetul Calarasi. Articolele se compun preponderent din instalatii sanitare, electrice si materiale de constructie.
Sistemul implementat include versiunea Professional a aplicatiei de backoffice SmartCash Shop, aplicatia pentru vanzari SmartCash POS la punctele de vanzare si programul SmartCash Mobility pentru inventariere si achizitie mobila de date.
SmartCash Mobility Server ruleaza pe serverul din backoffice, unde au fost configurate optiunile pentru terminalulul mobil Bitatek IT7000. De aici se monitorizeaza activitatea in timpul inventarierii iar datele sunt preluate de la cealalta componenta – SmartCash Mobility Client, instalata pe terminalul mobil. Aceasta capteaza informatiile si le transmite spre baza de date prin intermediul serverului.
Cu ajutorul aplicatiei de inventariere SmartCash Mobility se pot obtine informatii in timp real referitor la stocuri, modificari de pret, discount-uri si se poate realiza o comanda direct la raft prin listarea directa pe bonul fiscal.
Gratie platformei SmartCash RMS, magazinul de instalatii Stoica Instal efectueaza cu usurinta vanzarea, aprovizionarea si inventarierea produselor sale.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!