Stefania Moraru
SmartCash castiga teren in nord-vestul tarii prin Simon Electronics
13 decembrie 2013

Dupa cum bine stiti, multe dintre realizarile Magister se datoreaza partenerilor nostri, fara ajutorul carora n-am putea fi mereu aproape de clientii-comercianti.

Unul dintre partenerii Magister deosebit de activi este firma Simon Electronics din Satu Mare – aliat de incredere al echipei noastre pentru zona de nord-vest a tarii si candidat la certificarea de Centru de Service si Suport Tehnic Autorizat SmartCash RMS.

Condusa de Stefan Simon, compania a reusit in 2013 sa duca la bun sfarsit proiectul de automatizare si integrare a retelei de supermarketuri Barta Ati din Satu Mare.

Reteaua numara 12 magazine si face parte din franciza CBA, binecunoscuta in judetele Satu Mare, Maramures, Bihor, Salaj si Suceava. Franciza CBA include circa 180 de magazine, printre care si lantul Barta Ati.

Profesionistii din domeniu stiu: orice proiect de informatizare a unei retele de retail reprezinta o provocare. Imprevizibilul devine previzibil, iar telefoanele la ore ciudate din zi si din noapte – un fapt acceptat. Nici proiectul CBA Barta Ati nu a facut exceptie. Totusi, in mai putin de 6 luni, Stefan Simon a reusit sa finalizeze cu succes implementarea solutiei SmartCash RMS in aceasta retea.

Secretul? Colegii de la Magister au percutat foarte bine, suportul a fost maxim, oferit la orice ora. La orice telefoane au raspuns prompt, nici nu se poate mai bine, declara Stefan in interviul acordat cu ocazia Intalnirii Partenerilor Magister 2013 de la Tusnad.

Interviu Simon Stefan, director Simon Electronics Satu Mare

Interviu Stefan Simon, Simon Electronics, Satu Mare, la Intalnirea Partenerilor Magister 2013
Interviu Stefan Simon, Simon Electronics, Satu Mare, la Intalnirea Partenerilor Magister 2013

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!