Stefania Moraru
Concluziile echipei Magister la final de an
19 decembrie 2013

Dupa cum stiti, la inceputul lunii noiembrie, ne-am revazut cu partenerii nostri la cea de-a 4-a intalnire anuala, organizata, de data aceasta, la Baile Tusnad un bun prilej pentru a analiza activitatea din anul ce tocmai se incheie si, desigur, pentru a face planuri comune.

In cadrul conferintei, coordonatoarea retelei nationale de parteneri Magister, Mihaela Petcu, a sustinut o prezentare generala a activitatii comerciale pentru perioada noiembrie 2012 – noiembrie 2013 si, totodata, a evolutiei companiei Magister Software in perioada 2007-2013. Prezentarea Mihaelei a culminat cu Gala de premiere cand, alaturi de Florin Paraschiv, directorul comercial Magister Software, a inmanat premii celor mai buni dealeri SmartCash din acest an. Iata cum vede Mihaela anul caruia suntem pe cale sa-i spunem adio si care sunt auspiciile lui 2014:

„A fost un an greu, un an pe care l-am depasit cu bine si asta s-a vazut printr-o crestere lenta, constanta si solida, o crestere care s-a datorat in mare masura partenerilor nostri. Cresterea solutiilor pentru retail implementate pe platforma SmartCash ne da inca o data certitudinea faptului ca avem solutii care si-au capatat increderea binemeritata si un loc special in preferintele clientilor nostri. Suntem o echipa tanara, pregatita, dornica de a cumula noi cunostinte, o echipa unita si care isi doreste ca, printr-un efort comun, sa faca fata noilor provocari. Proiectele deschise anul acesta anunta un an 2014 plin de evenimente, de noi lansari, dar si de noi proiecte in vanzari. Speram ca anul 2014 sa ne consolideze imaginea si pozitia in piata.”

Interviu Mihaela Petcu, coordonatoarea retelei nationale de parteneri Magister
Interviu Mihaela Petcu, coordonatoarea retelei nationale de parteneri Magister

 

Pentru Dor Bujor Padureanu, directorul general Magister Software, anul 2013 a fost unul plin de provocari in care proiectele complexe de retele de magazine au fost la ordinea zilei. Cu toate acestea, Magister Software, impreuna cu reteaua de parteneri, a reusit sa le indeplineasca pe toate cu succes si, in viziunea d-lui Padureanu, este gata sa faca fata altora si mai si. Partenerii nostri din toata tara si-au dovedit loialitatea si interesul de a se perfectiona in solutiile bazate pe platforma SmartCash, ceea ce ne determina sa fim increzatori in viitor.

„A fost un an greu, un an cu provocari pe care nici unii dintre noi nu le-am mai avut, un an dificil, care a evoluat dificil din cauza complexului de factori economici care ne-au controlat pe toti, un an in care, credem noi, Magister a gasit raspunsurile cele mai bune pentru clientii nostri, firme de retail. Este anul in care cred ca am depasit orice record anterior: am deschis numarul cel mai mare de retele de magazine din istoria noastra.

Pentru viitor, Magister face pasi din ce in ce mai accelerati in directia cresterii nivelului calitativ al tehnicii profesionale a angajatilor partenerilor nostri, personalului care deserveste solutiile noastre in toata tara. Este o bucurie faptul ca alaturi de noi sunt niste firme atat de bine pregatite, atat de loiale si atat de bine organizate din puncte de vedere profesional.”

Interviu Dor Bujor Padureanu, director general Magister, la Intalnirea Partenerilor 2013
Interviu Dor Bujor Padureanu, director general Magister, la Intalnirea Partenerilor 2013

Acestea sunt concluziile pentru anul 2013, dragii nostri clienti, parteneri si vizitatori. Va uram sarbatori de iarna imbelsugate si vesele, care sa va dea energia necesara pentru a face fata provocarilor din 2014!

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!