Diana Ionescu
SmartCash RetuRO faciliteaza reciclarea in toata reteaua de magazine de panificatie si patiserie La Casa Pane.Dolce
9 aprilie 2024

Reciclarea ambalajelor in reteaua La Casa Pane.Dolce

Într-o lume în care sustenabilitatea devine din ce în ce mai importantă, La Casa Pane.Dolce se distinge prin adoptarea plug-in-ului SmartCash RetuRO, marcând un pas semnificativ spre responsabilitatea ecologică și conformitatea cu noile reglementări privind reciclarea. Cu aproximativ 25 de magazine răspândite în orașe cheie precum Cluj-Napoca, Baia Mare, Bistrita, Gherla și Zalau, rețeaua de panificație și patiserie își consolidează angajamentul față de practici de afaceri sustenabile și eficiente.

SmartCash RetuRO: Soluția sustenabilă pentru comercianți de toate dimensiunile

SmartCash RetuRO, un plug-in inovator dezvoltat de Magister, oferă o soluție accesibilă și eficientă pentru colectarea manuală a ambalajelor reciclabile, direct la punctul de vânzare sau în back office. Această abordare flexibilă este ideală nu doar pentru micile afaceri care faciliteaza reciclarea, dar și pentru rețelele de magazine, precum La Casa Pane.Dolce sau mai mari, asigurând o gestionare eficientă a procesului de reciclare a ambalajelor SGR, de la vânzare până la decontarea garantiei sub formă de vouchere sau numerar.

La Casa Pane.Dolce contribuie la economia circulară cu SmartCash RetuRO

Implementarea SmartCash RetuRO în rețeaua La Casa Pane.Dolce nu doar că simplifică procesul de reciclare, dar și subliniază angajamentul rețelei către o economie circulară și protejarea mediului. Prin facilitarea conformității cu legislația actuală și încurajarea unei abordări proactive în reciclare, La Casa Pane.Dolce devine un model pentru industria de panificație și patiserie în România.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!