Diana Ionescu
Modul SGR – RetuRO disponibil in SmartCash RMS 2024
10 ianuarie 2024

Singura solutie din Romania complet compatibila cu sistemul de reciclare RetuRO

Astazi, 10 ianuarie 2024, compania Magister a organizat webinarul gratuit „SGR – RetuRO – SmartCash RMS 2024„, un eveniment marcant în contextul implementării sistemului de reciclare RetuRO în România. Moderat de CEO-ul Magister, dl. Dor Bujor Padureanu, webinarul a fost găzduit pe platforma SmartCash Community, oferind o experientă interactivă pentru discuții și întrebări.

Sub îndrumarea dlui. Dor Bujor Padureanu, CEO-ul Magister, evenimentul a reunit peste 100 de participanți, incluzând clienți și parteneri certificați Magister. Webinarul a oferit o perspectivă detaliată asupra modului SGR RetuRO în SmartCash RMS, evidențiind rolul crucial al acestuia în gestionarea eficientă a procesului de reciclare.

Participantii la webinar au subliniat nevoia de continuare a acestui tip de sesiuni informative, exprimând un interes crescut pentru teme precum e-Factura. Întrebările au fost diverse, acoperind aspecte esențiale ale funcționării modulului SGR RetuRO în soluția SmartCash RMS:

  • evidentierea distinctă a articolelor purtătoare de SGR versus articole non SGR;
  • receptia automată a garantiilor atasate produselor de bază;
  • vanzarea automată a garantiei produselor de bază;
  • definirea si colectarea ambalajelor aflate in sistemul SGR fără RVM (operarea manuală);
  • valorificarea ambalajelor returnate de către client prin plata in numerar sau emitere de voucher;
  • gestionarea voucherelor emise pentru SGR prin utilizarea ca formă de plată sau decontarea in numerar;
  • integrarea sistemului SmartCash RMS cu masinile de colectare automată (RVM).

Pentru cei care nu au participat la webinar Magister ofera acces la materiale informative suplimentare pe platforma SmartCash Community și pe canalul YouTube.

În ceea ce privește viitorul, Magister planifică organizarea de noi webinare pe teme actuale precum e-Factura. Dl. Dor Bujor Padureanu a subliniat importanța pregătirii comercianților pentru implementarea sistemului RetuRO, prin achiziția modulului și hardware-ului necesar emiterii voucherelor.

La final de webinar CEO-ul Magister, a declarat: „Implementarea sistemului RetuRO reprezintă un pas important în economia românească. Echipa Magister și partenerii noștri naționali depun eforturi semnificative pentru actualizarea la ultima versiune a SmartCash RMS și reinițializarea bazelor de date ale clienților, în conformitate cu cerințele ANAF și SGR.

Webinarul „SGR – RetuRO – SmartCash RMS 2024” a fost nu doar un moment de informare, ci și unul de angajament activ din partea comunității de afaceri. Discuțiile s-au concentrat pe implementarea eficientă a sistemului de reciclare RetuRO, cu o atenție deosebită asupra modului în care SmartCash RMS poate facilita acest proces. Subiectele abordate au inclus aspecte tehnice detaliate, de la colectarea manuală a ambalajelor până la emiterea voucherelor și decontările utilizand solutia SmartCash RMS.

Materialul video postat pe canalul YouTube Magister oferă o resursă valoroasă pentru cei care doresc să aprofundeze funcționalitățile RetuRO-SGR, inclusiv diferitele metode de colectare și decontare utilizand ultima versiune a solutiei SmartCash RMS. Aceste resurse sunt esențiale pentru a asigura o tranziție lină către noile cerințe de raportare și conformitate.

Manualul pentru comercianți, disponibil pe platforma SmartCash Community, este un alt instrument util pentru înțelegerea completă a procesului și pentru asigurarea unei gestiuni eficiente a noului sistem.

Contactele pentru informații suplimentare sunt departamentul comercial Magister la numărul +40.31.821.01.50 sau prin email la office@magister.ro și sales@magister.ro.

0 Comentarii

Categorie: Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!