Diana Ionescu
SmartCash RetuRO faciliteaza reciclarea si pentru comerciantii mici
21 martie 2024

O soluție accesibilă pentru micile afaceri: Plug-in SmartCash RetuRO

În contextul actual, in care economia circulară nu mai este doar un ideal, ci o necesitate pentru sustenabilitate, comercianții de toate dimensiunile caută soluții eficiente pentru a se alinia la noile reglementări privind reciclarea. Aici, intervine SmartCash RetuRO, un plug-in revoluționar care facilitează si procesul de colectare manuala a ambalajelor reciclabile, oferind o alternativă accesibilă la soluțiile costisitoare existente.

SmartCash RetuRO este conceput special pentru a se adapta si nevoilor micilor comercianți sau ale celor care operează mixuri de magazine, oferind flexibilitatea de a colecta manual ambalaje atât la casa de marcat, folosind imprimanta fiscală, cât și în back office, cu o imprimanta de secție. Această caracteristică unică în rândul soluțiilor software de pe piața românească subliniază angajamentul nostru de a sprijini toți comercianții în adoptarea practicilor de reciclare eficiente și conformarea cu legislația în vigoare.

SmartCash RetuRO facilitează reciclarea pentru toți comercianții

Pentru comercianții mai mari, SmartCash RetuRO oferă o funcționalitate completă RetuRO-SGR și integrare cu sistemele Tomra si Envipco, asigurând o gestionare eficientă a întregului proces de reciclare a ambalajelor SGR, de la vânzare până la decontarea garantiei sub formă de vouchere sau numerar. Astfel că, indiferent de dimensiunea sau tipul afacerii, plug-in-ul SmartCash RetuRO poate oferi o soluție personalizată care să faciliteze colectarea și reciclarea ambalajelor reciclabile, contribuind astfel la economia circulară și la protejarea mediului.

Implementarea Sistemului de Garanție Returnare (SGR) în România este un pas crucial în direcția unei societăți mai responsabile din punct de vedere ecologic. Prin versiunea 2024 a SmartCash RMS, ne-am concentrat pe dezvoltarea unui set de funcționalități care să simplifice lucrul cu ambalajele returnabile, fără a compromite procesele de bază din retail. Astfel, plug-in-ul SmartCash RetuRO nu doar că facilitează conformitatea comercianților cu legislația actuală, dar și îi ajută pe toti să joace un rol activ în tranziția către o economie circulară și sustenabilă.

0 Comentarii

Categorie: Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!