Diana Ionescu
Magister partener la cea de-a 19-a ediție a evenimentului Interactiv – Scenarii pentru Viitor, din Brașov
11 aprilie 2024

Brașov, 24 Aprilie – Anunțăm cu entuziasm participarea ca partener la cea de-a 19-a ediție a evenimentului Interactiv – Scenarii pentru Viitor, care va avea loc pe 24 aprilie la Hotel Qosmo din Brașov.

Evenimentul, o platformă de dezbatere și învățare pentru comercianții independenți, tradiționali și lanțurile de retail din Brașov și județele adiacente, se concentrează pe analiza tendințelor emergente și a provocărilor din sectorul retail, punând un accent deosebit pe inovație ca mijloc de adaptare la schimbările de comportament ale consumatorilor și de gestionare a incertitudinilor de piață.

Un moment deosebit al evenimentului va fi prezentarea sistemului Magister ECO, inovația marcând primul sistem de self check-out dezvoltat și produs complet în România. Acest sistem avansat de retail vine echipat cu soluții de ultimă oră pentru automatizare, protecție, interfațare și control, fiind proiectat să se integreze armonios în orice mediu de retail și să ofere flexibilitate maximă prin personalizare conform nevoilor și designului fiecărui magazin.

Ediția acestui an va aborda teme vitale pentru viitorul retailului, incluzând scenariile de dezvoltare pentru piața locală, evaluarea retailului independent ca vector de creștere și strategii eficiente pentru maximizarea oportunităților de afaceri în contextul unei economii volatile. O temă de interes special va fi impactul Sistemului Garanție Returnare asupra mediului de retail, precum și provocările specifice cu care se confruntă comercianții locali. În această direcție, evenimentul va beneficia de expertiza reprezentantului Envipco, care va participa ca speaker. Colaborarea dintre Magister și Envipco în integrarea sistemelor de returnare, reciclare și gestionare a ambalajelor împreuna cu soluția SmartCash RMS evidențiază angajamentul ambelor companii către sustenabilitate și eficiență în retail.

Prin participarea la Interactiv – Scenarii pentru Viitor, Magister reiterează devotamentul pentru inovație și sprijinul neîntrerupt oferit comercianților, contribuind astfel la optimizarea experienței de cumpărături pentru consumatori și la abordarea eficientă a provocărilor dinamicului sector de retail.

0 Comentarii

Categorie: Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!