Diana Ionescu
SmartCash RMS, alegerea celor mai mari retaileri independenti din Romania
25 august 2016

Retailerii independenti din top 10 dupa vanzari folosesc solutii SmartCash RMS

Conform unui clasament realizat in premiera de Progresiv, pe baza vanzarilor raportate pe 2015, marii jucatori din comertul independent au demonstrat ca se pot dezvolta chiar si in conditii de concurenta acerba. Si, dupa cum veti vedea, ii ajuta in acest scop si solutiile noastre, SmartCash RMS.

O parte din clasamentul realizat consta in retele de magazine care utilizeaza plaforma SmartCash RMS. Dintre acestea amintim Danemar (reteaua Euromarket) sau Barta Ati (CBA). Acestia sunt doar o parte din campionii comertului independent in 2015. Activitatea zilnica a acestora se bazeaza pe solutiile dezvoltate de Magister si au succes. Dupa cum demonstreaza si cifrele.

Utilizatorii SmartCash, activeaza in diverse sectoare (panificatie, alimentar, confectii, incaltaminte, delicatese etc.), suita software SmartCash Retail Management System fiind deopotriva versatila si complexa in acoperirea tuturor functionalitatilor specifice fiecarui domeniu.

SmartCash Retail Management System numara 11 aplicatii specializate in managementul de magazin si retea magazine:

  • raportare si analiza;
  • vanzare si fidelizare;
  • culegere mobila de date;
  • integrare cu aplicatii ERP si eCommerce.

SmartCash este solutia numarul unu utilizata de retailerii independenti pentru administrarea afacerilor cu eficienta si profesionalism. Solutia permite comerciantilor sa urmeze indeaproape tendintele actuale ale pietei, sa-si fidelizeze clientii, sa se extinda si astfel sa faca fata cu brio concurentei reprezentate de lanturile internationale de retail.

SmartCash Retail Management System este un produs software care si continua dezvoltarea luna de luna, an de an. Actualizarile lunare de program reflecta miscarile pietei de retail si cerintele legislative, iar versiunea anuala a platformei aduce imbunatatiri importante si noi directii de dezvoltare.

Calitatea programelor SmartCash este apreciata de comercianti din toate colturile Romaniei.

Solutia fiind implementata in peste 7000 de unitati comerciale si numarand o comunitate de peste 35.000 de utilizatori din toata tara. Din Suceava ori Satu-Mare pana la Constanta si Tulcea, dar si in inima tarii, la Targu-Mures si Odorheiu Secuiesc, deopotriva in Bucuresti si marile orase, dar si in mediul rural.

Oriunde exista retaileri dornici sa tina pasul cu cerintele comertului modern.

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!