Diana Ionescu
SmartCash RMS: Catalizatorul inovației în retailul cash&carry din România
29 noiembrie 2023

Cum transformă Family Market Cash & Carry comerțul modern cu SmartCash RMS

Într-o lume a retailului în continuă schimbare, Family Market Cash & Carry din Călărași reprezintă un exemplu strălucit de adaptabilitate și inovație. Inaugurarea primului magazin cash&carry din reteaua Family Market Cash&Carry marchează o evoluție semnificativă în peisajul comercial românesc. Această realizare a fost posibilă prin implementarea soluției software pentru gestiune SmartCash RMS, dezvoltată de Magister, lider în soluții pentru retail și un susținător activ al formatului cash&carry în România.

Sectorul cash&carry câștigă teren în România, cu tot mai mulți retaileri adoptând acest format. Această tendință reflectă maturizarea și dezvoltarea pieței românești, care acum acoperă eficient și acest segment de comerț. În acest context, soluțiile software SmartCash RMS de la Magister au devenit un instrument esențial pentru zeci de afaceri cash&carry din toată țara, inclusiv pentru Family Market Cash & Carry.

Adaptabilitatea și eficiența cash&carry oferă oportunități unice pentru inovație

Family Market Cash & Carry a ales SmartCash RMS pentru multiplele sale funcționalități adaptate nevoilor unui comerciant modern:

  1. Sistem combinat de vânzare: Permite vânzarea en-gros și en-detail în același spațiu, atrăgând diverse segmente de clienți;
  2. Control strict al fluxului operațional: Asigură eficiență și precizie în toate procesele;
  3. Promoții dinamice de volum: Promotii aplicate automat, facilitând o experiență de cumpărare fluidă;
  4. Facturare și incasare ultra-rapidă: Proces automatizat, cu multiple forme de plată;
  5. Colectare mobilă de date: Eficientizează procesarea comenzilor online și telefonic;
  6. Planificarea campaniilor de marketing: Oferă flexibilitate și control în promovarea produselor.

Integrare și performanță tehnologică cu aplicația BI SmartCash HQ

Family Market Cash & Carry beneficiază de o integrare completă a soluțiilor SmartCash RMS, inclusiv aplicația BI SmartCash HQ Licenta Business pentru formatele cash&carry și extensiile SmartCash Mobility, SmartCash Everywhere Rest Server și SmartCash Bookkeeping Connector – Saga. Această integrare permite automatizarea unui număr mare de procese și o gestionare eficientă a magazinului, atât în spațiul fizic, cât și online.

Orice format comercial precum Family Market Cash & Carry poate include atat magazine clasice, cât și unul sau mai multe magazine online. De aceea, clientul a optat si pentru implementarea platformei Smartcash Everywhere Rest Server pentru interfata cu aplicatii terte precun Saga in acest caz.. Cu ajutorul aplicatiei SmartCash Mobility, comerciantul Family Market Cash & Carry va reduce considerabil timpul necesar pentru efectuarea receptiilor. Inventarierea, recepția sau returul, sau procesarea comenzilor de livrare ori etichetarea produsele de pe raft sunt doar cateva aplicații practice ale soluției Mobility. Echipamentele hardware performante impreuna cu solutia SmartCash RMS de analiza ruleaza pe acelasi server marca Dell PowerEdge T40. Eficient si fiabil in consolidare, stocare si partajarea fisierelor serverul permite accesul concomitent, de la distanta, pentru un numar de 5 utilizatori.

Implementarea SmartCash RMS la Family Market Cash & Carry nu este doar un pas înainte pentru acest comerciant, ci și un exemplu de urmat în industria retailului românesc. Magister, prin soluțiile sale inovatoare, continuă să susțină și să modeleze viitorul comerțului cash&carry în România, demonstrând că adaptabilitatea și tehnologia avansată sunt cheia succesului într-o piață în continuă evoluție.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!