Diana Ionescu
Senic Gross&Market: Inovație și expansiune la Sibiu cu SmartCash RMS
29 noiembrie 2023

Deschiderea noului supermarket în Sibiu marchează un nou capitol în evoluția rețelei Senic Gross&Market

În luna octombrie, orașul Sibiu a fost martorul unei evoluții remarcabile în peisajul său comercial: deschiderea noului supermarket cash&carry Senic Gross&Market. Acest eveniment nu este doar o extindere a rețelei Senic, ci și o demonstrație a angajamentului lor pentru inovație și eficiență, prin implementarea soluției software SmartCash RMS.

O dezvoltare continuă a retelei Senic Gross&Market

Senic Gross&Market, o rețea de magazine cash&carry cu capital 100% românesc, continuă să se extindă, adăugând Sibiul pe harta sa impresionantă de locații. Acest nou supermarket, situat strategic în Zacaria Retail Center, este magazinul cu numarul 8 din retea și al doilea din județ, după cel de la Mediaș.

SmartCash RMS: Inima tehnologică a retelei de magazine cash&carry Senic Gross&Market

Soluția SmartCash RMS în varianta Enterprise este coloana vertebrală a eficienței operaționale in reteaua Senic Gross&Market, oferind:

  • SmartCash RMS permite sistemul combinat de vanzare, in regim en gros si en detail, în funcție de tipul de client (atat persoane fizice, cat si juridice, putand fi utilizate linii separate sau sisteme de vanzare mixte – multistație). Astfel, vânzarea cu amănuntul și cu ridicata se deruleaza în același spațiu de desfacere, ceea ce atrage mai multe segmente de clienti simultan.
  • Controlul strict al fluxului operational;
  • Promotiile dinamice de volum – aplicate automat la casă sau la stațiile de facturare, pe masura ce produsele sunt adaugate pe bon sau pe factură;
  • Facturare și încasare ultra-rapida, automatizata, cu multiple forme de plata si control strict al fluxurilor de numerar;
  • Colectare mobilă de date – comenzile primite telefonic sau prin platforme e-commerce pot fi colectate mobil pe sală și pregătite în vederea ridicării rapide de către clienții VIP;
  • Planificarea campaniilor de tip revista.

Marea deschidere a fost un moment de entuziasm și anticipare. Cu o linie de 5 case de marcat dotate cu POS-uri Touchscreen Grace G4 și o gamă largă de produse, de la alimente de bază la articole de îngrijire personală, magazinul promite o experiență de cumpărături unică și eficientă locuitorilor din Sibiu.

Tehnologie avansată în serviciul eficienței

Echipamente hardware, precum cântarele touchscreen Dibal D-955 și terminalele mobile K1S, subliniază angajamentul Senic pentru tehnologie de vârf. Acestea, împreună cu SmartCash Mobility, asigură o gestionare fluidă și precisă a inventarului și a proceselor de vânzare.

Conectivitate și conformitate fiscală cu SmartCash ANAF Connector și SmartCash BookKeeping Connector

Cele doua componente SmartCash ANAF Connector și SmartCash BookKeeping Connector asigură conformitatea cu cerințele fiscale și integrarea fluidă cu sistemele de contabilitate, facilitând astfel raportarea și gestionarea tranzacțiilor catre ANAF. Astfel, sunt generate ulterior declaratiile SAF-T. Acest nou modul automat este proiectat sa opereze atat din centralele de magazine, cat si pentru magazine independente.

Istoricul și viitorul Senic Gross&Market

De la înființarea sa în 1994, Senic a crescut constant, acumulând experiență vastă în distribuția de produse alimentare și non-alimentare. Cu peste 6000 de articole în oferta sa, Senic Gross&Market continuă să se extindă, planificând noi locații și oferind clienților săi prețuri dinamice și o experiență de cumpărături excepțională.

Deschiderea supermarketului Senic Gross&Market din Sibiu este mai mult decât o extindere geografică; este o demonstrație a angajamentului Senic pentru inovație, eficiență și satisfacția clientului. Prin integrarea soluției SmartCash RMS, Senic Gross&Market se poziționează ca un lider în domeniul retailului cash&carry, pregătit să răspundă provocărilor viitoare și să ofere o experiență de cumpărături de neuitat locuitorilor din Sibiu și nu numai.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!