Diana Ionescu
O noua inaugurare LaDoiPasi EXTRA în București, Pipera
29 noiembrie 2023

Tehnologie si eficienta in noul magazin LaDoiPasi EXTRA cu soluția SmartCash RMS de la Magister

Magister, lider în furnizarea de soluții software pentru gestionarea și automatizarea proceselor în retail, sărbătorește inaugurarea unui nou magazin LaDoiPasi EXTRA situat pe Șoseaua Pipera nr. 15 în București. Acest eveniment marchează un nou pas semnificativ în modernizarea și eficientizarea comerțului.

Magazinul nou deschis își propune să redefinească experiența de cumpărături prin integrarea tehnologiei inovatoare într-un design interior unic. Caracteristicile sale remarcabile includ zone dedicate produselor proaspete și alte facilități precum fructe și legume, carne proaspătă, panificație, patiserie și cafea, plus opțiuni To Go și Ready Meals. Fiecare zonă este echipată cu soluții specializate pentru integrarea tehnologiei în mobilierul comercial, creând un mediu armonios și funcțional.

Toate magazinele deschise sub brandul LaDoiPași EXTRA, operate de Metro Convenience România SRL si sunt dedicate zonei urbane, utilizeaza in totalitatea solutia software de gestiune SmartCash RMS, pe o infrastructura hardware de ultima generatie.

La ceremonia de deschidere au participat reprezentanți din METRO România, inclusiv Adrian Ariciu – CEO METRO România, Irinel Popescu – Sales & Operations Director, Virgiliu Diaconu – Offer Management Director, Mirela Banica – Head of Retail Category Management, și alții, alături de staff-ul magazinului LaDoiPasi EXTRA și echipa Magister.

Automatizarea activităților repetitive si reducerea costurilor de operare

SmartCash RMS, în varianta sa Enterprise, a fost implementată pentru automatizarea și eficientizarea proceselor din magazin. Sistemul asigură o gestionare precisă și rapidă a informațiilor, contribuind la reducerea costurilor operaționale prin automatizarea activităților repetitive. Magazinele LaDoiPasi EXTRA beneficiază acum de avantaje precum automatizarea etichetării pe raft și programarea cantarelor digitale, exemplificând capabilitățile extinse ale soluției de automatizare a proceselor.

Un aspect distinctiv al acestui magazin este integrarea completă a interfeței automatizate de schimb de date cu METRO, optimizând astfel logistica și gestionarea stocurilor prin soluția SmartCash RMS.

Receptia facturilor emise catre comerciant si sincronizarea automata cu portofoliul de produse METRO sunt asigurata prin integrarea cu API-ul METRO, prin intermediul unui asistent inteligent. Acesta preia automat costurile pentru toate articolele, indiferent de modul de calcul al facturii.

La punctul de vânzare s-a instalat un sistem POS touchscreen modern și terminale mobile iData K1S pentru colectarea eficientă a datelor.

Inventariere și management eficient al stocurilor cu iData K1S

Terminalul iData K1S portabil, din gama profesionala, rezistent la lovituri, vine cu un design ergonomic si performante excelente deosebite in citirea codurilor de bare 2D in depozite, market-uri si supermarket-uri.

iData K1S a fost conceput special pentru retailerii din comertul mic si mijlociu, fiind mult mai usor decat terminalele similare obisnuite si implicit, facil de transportat la orice punct de vanzare.

Modelul este ideal pentru colectarea si transmiterea rapida si precisa a datelor. In ciuda greutatii reduse de numai 270g si 26 mm grosime dispozitivul este rezistent la influente externe si foarte usor manevrabil in toate tipurile de medii.

Intreaga solutie de gestiune, vanzare, inventariere si plata cu cardul funcționeaza unitar. Comerciantii care o implementeaza beneficiaza de serviciile de instalare și mentenanța asigurate direct de compania Magister.

Aplicație de feedback clienti: Măsurarea satisfacției la casa de marcat

În plus, magazinul LaDoiPasi EXTRA utilizează aplicația Feedback Clienti Magister pentru a evalua satisfacția clienților în timp real. Această funcție strategică permite colectarea feedback-ului imediat după interacțiunea cu personalul, asigurând astfel o îmbunătățire continuă a serviciilor.

Comerciantul a integrat solutia software de gestiune si management SmartCash RMS urmand exemplul altor unitati LaDoiPasi EXTRA. Acesta a ales pentru un design modern si atractiv, suita de sistemele Novus furnizate de Magister.

Sisteme modulare Novus, de inalta calitate, au elemente flexibile, configurabile in multiple variante de fixare, adaptate utilizarii eficiente a spatiului. Sistemele garanteaza folosirea ergonomica a spatiului, sporesc siguranta si sustin productivitatea la punctul de vanzare.

În concluzie, deschiderea magazinului LaDoiPasi EXTRA pe Șoseaua Pipera nr. 15 în București reprezintă un moment semnificativ în evoluția retailului românesc. Integrarea soluției SmartCash RMS de la Magister aduce o nouă dimensiune de eficiență și modernitate în gestionarea și operarea magazinelor retail, consolidând astfel poziția LaDoiPasi EXTRA ca un jucător inovator în domeniul comerțului cu amănuntul.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!