Diana Ionescu
SmartCash RMS simplifica procesul de vanzare si aprovizionare
23 iunie 2022

Agiflor creste cu 80% timpul dedicat clientilor, in procesul de vanzare

Cu SmartCash RMS, timpul dedicat clientilor in procesul de vanzare creste cu 80% pentru echipa Agiflor. Magazinul individual, francizat LaDoiPasi din judetul Galati, simplifica procesul de vanzare si aprovizionare utilizand solutia de gestiune SmartCash RMS.

Implementarea solutiei SmartCash RMS asigura transmiterea automatizata a informatiilor si aduce un plus de eficienta pentru fiecare proces in parte. Agiflor a optat pentru cea mai rapida interfata automatizata de schimb de date cu furnizorul, integrand complet interfata Web API, platforma logistica METRO si solutia de gestiune specializata pentru retail SmartCash RMS.

Comerciantul a integrat solutia software de gestiune si management urmand exemplul altor unitati LaDoiPasi care utilizeaza cu succes SmartCash RMS.

Noul magazin din franciza METRO LaDoiPasi este dezvoltat pe o suprafață de aproximativ 200 mp. Locatia dispune de o soluție completă de vânzare și gestiune de magazin. Solutia SmartCash este integrată cu echipamentele hardware specifice tiparului de business.

„Comerciantul este multumit de interfata prietenoasa. Stocurile si comenzile sunt emise in timp real, baza de date cu produse, lista de preturi si multe alte lucruri usureaza procesul de vanzare si aprovizionare. Aplicatia ajuta extraordinar de mult”, a declarat Lefter Dobrica, partener Magister.

Sincronizarea automata cu portofoliul de produse METRO si receptia facturilor emise catre comerciantul LaDoiPasi Agiflor sunt asigurate prin integrarea cu API METRO.

Receptia marfurilor, pentru magazinele incluse în franciza METRO LaDoiPasi, se realizeaza prin intermediul unui asistent inteligent. Acesta preia automat costurile pentru toate articolele, indiferent de modul de calcul al facturii.

Instalare, configurare si training personal

Instalarea solutiei si instruirea personalului din magazin au fost realizate de către colegii de la Iruc ECR Sofware din Galati, companie din reteaua nationala de parteneri certificati Magister. Echipa Iruc ECR Sofware a asigurat, sub coordonarea centrului logistic si de suport tehnic de la Bucuresti, serviciile de instalare, training si suportul constant.

În prezent, Magister oferă francizatilor METRO LaDoiPasi o versiune software SmartCash RMS la un pret extrem de accesibil, usor de utilizat si complet integrata cu platforma METRO.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!